Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(555)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(555)
    • 5 Gwiazda(515)
    • 4 Gwiazda(32)
    • 3 Gwiazda(4)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/05/2021

    Ten tester jest bardzo miły do wizualizacji na raz za pomocą jednego urządzenia: napięcia (V) i natężenia (A). Doceniam fakt, że można również łatwo dostosować pomiary Volt i Ampere, porównując je ze standardem. Zainstaluję ten tester w plastikowej walizce, by chronić jego elektronikę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Bardzo dobry, otrzymany w Portugalii w około 20 dni, dobrze zapakowany i działa bardzo dobrze, Doskonały do umieszczenia w projektach zasilania, lub do pomiarów blatu. Możemy również umieścić w pudełku i umieścić kilka terminali i mamy doskonałe urządzenie pomiarowe. Polecam ten artykuł i już zamówiłem kolejny. Dziękuję, Banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2019

    Измеритель пришел за месяц без трек номера. Товар соответствует описанию и своим параметрам. Точность прибора очень далека от реальности хотя есть подстроечные резисторы. Работает от напряжения выше 6 Вольт, показания дисплея бледные, плохо видны под углом. Можно пользоваться если получится его настроить. Смотрите видео на Ютуб канале Vovator

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Dobra jakość. Jestem z tego bardzo zadowolony. Cena-wydajność jest bardzo dobra. W sumie to był dobry zakup. Działa doskonale, bardzo dobre urządzenie pomiarowe. Już kupiłem ich więcej. Polecamy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2020

    Przesyłka w czasie korony potrzebuje prawie 8 tygodni do Niemiec. Jeszcze nie testowany. Ale jakość wydaje się być dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2019

    very good quality, works very well, already tested, will buy more of it. Exactly what I wanted. Thanks Banggood, great product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2020

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Dobre narzędzie dla różnych projektów elektronicznych. Kupiłem już kilka takich. Jestem z tego bardzo zadowolony. Praca perfekcyjnie, instalacja jest bardzo łatwa. Mogę polecić te wskaźniki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Ten kawałek nie miałem szczęścia otworzyć opakowania, skąd pochodzi ze wszystkich produktów, widziałem już kilka śladów na plastiku, a kiedy wyjmowałem go z plastiku, zobaczyłem, że jest uszkodzony, jak widać na zdjęciach. Chcę wiedzieć, czy mnie odkupią, czy wyślą kolejny kawałek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2020

    Przybywa w porządku, z wyjątkiem tego, że opakowanie nie było w celu ochrony produktu, jak widać na zdjęciu, który dotarł obok 6 kolejnych elementów w worku. Przesyłka z odpowiednim czasem. To pozostaje do udowodnienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.99
    • US$8.99
    • US$7.99
    • US$14.94
    • US$8.99
    • US$17.47
    • US$9.99
    • US$13.85
    • US$145.99
    • US$4.99
    • US$8.49
    • US$8.19
    • US$105.99
    • US$78.99
    • US$10.99
    • US$7.23
    • US$345.00
    • US$9.99