Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(425)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(425)
    • 5 Star(398)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/03/2021

    Bardzo dobry, otrzymany w Portugalii w około 20 dni, dobrze zapakowany i działa bardzo dobrze, Doskonały do umieszczenia w projektach zasilania, lub do pomiarów blatu. Możemy również umieścić w pudełku i umieścić kilka terminali i mamy doskonałe urządzenie pomiarowe. Polecam ten artykuł i już zamówiłem kolejny. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Ten tester jest bardzo miły do wizualizacji na raz za pomocą jednego urządzenia: napięcia (V) i natężenia (A). Doceniam fakt, że można również łatwo dostosować pomiary Volt i Ampere, porównując je ze standardem. Zainstaluję ten tester w plastikowej walizce, by chronić jego elektronikę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Dobra jakość. Jestem z tego bardzo zadowolony. Cena-wydajność jest bardzo dobra. W sumie to był dobry zakup. Działa doskonale, bardzo dobre urządzenie pomiarowe. Już kupiłem ich więcej. Polecamy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2020

    Przybywa w porządku, z wyjątkiem tego, że opakowanie nie było w celu ochrony produktu, jak widać na zdjęciu, który dotarł obok 6 kolejnych elementów w worku. Przesyłka z odpowiednim czasem. To pozostaje do udowodnienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Este chegou com a tela toda avariada. como fotos anexo, com muitos arranhão e pontos de quase perfuração. somente este a embalagem em pacote como veio é muito vulnerável. o que vai fazer?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Dobre narzędzie dla różnych projektów elektronicznych. Kupiłem już kilka takich. Jestem z tego bardzo zadowolony. Praca perfekcyjnie, instalacja jest bardzo łatwa. Mogę polecić te wskaźniki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Aktualny odczyt jest dość dokładny. Zaletą tej jednostki jest to, że nie musisz dzielić przewodu urządzenia, który mierzysz. Po prostu podłącz baterię i ładunek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Ten kawałek nie miałem szczęścia otworzyć opakowania, skąd pochodzi ze wszystkich produktów, widziałem już kilka śladów na plastiku, a kiedy wyjmowałem go z plastiku, zobaczyłem, że jest uszkodzony, jak widać na zdjęciach. Chcę wiedzieć, czy mnie odkupią, czy wyślą kolejny kawałek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Produkt ma dobre wykończenie, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Przyjedź bardzo szybko, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1,799
    • Ft4,748
    • Ft4,625
    • Ft4,933
    • Ft1,540
    • Ft1,540
    • Ft5,766
    • Ft1,540
    • Ft3,005
    • Ft1,540
    • Ft29,306
    • Ft2,373
    • Ft3,051
    • Ft2,157
    • Ft12,029
    • Ft3,082
    • Ft2,712
    • Ft8,944