Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(75)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(75)
    • 5 Star(61)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • TeoVIP4
    GR
    03/03/2021

    Bardzo mały rozmiar, dobra jakość i zabawny dźwięk!!! Szybka wysyłka i dobre opakowanie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Naprawdę podoba mi się ten jeden brzmi świetnie i wszystkie światła i dodatkowe rzęsy, których potrzebuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Dziękuję, produkt jest tutaj. Produkt pasuje do opisu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2020

    To nadal zabawka, ale działa. Dodałem zewnętrzny esc, żeby mieć pewność, że nie wypali się z aktualizacją silnika. Jakość dźwięku jest marginalna, a ja będę robić obudowę głośnikową lub kupić taki, który ma lepszy bas. Złącza do pCB nie są dobre i może będę chciał coś z tym zrobić. Jednak było to warte pieniędzy i tego, czego oczekiwałem. Nie mogę tego przewalić za to, co jest.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2020

    Szczerze, nie zdawałem sobie sprawy, co to za zestaw, dopóki nie dotarł. Patrząc na recenzje na YouTube, zrozumiałem, że to potencjał, ale naprawdę jest lepszy niż to, co mógłbym sobie wyobrazić. Jeśli weźmiesz zestaw z WPL (zalecam WWWW wersjach Metalowych) potrzebujesz tylko tego zestawu dźwiękowego i będziesz miał: Nadajnik Kupich, możesz zarządzać motorem, kierownicą, światłami, 2 prędkości serwo, węch, regulować głośność dźwięku!!!) Odbiornik RSG System świateł LED (ze wskaźnikami) Nagłośnienie (dźwięk jest piękny! I głośno!) To jest V2, mam nadzieję, że Banggood wkrótce zacznie sprzedawać v3 (teraz tylko w oficjalnej stronie internetowej wpl), ponieważ w V3 masz również (między innymi uaktualnienia) szansę na połączenie ulubionej RSG. (będzie potrzebne w przypadku, gdy chcesz zmienić silnik na coś innego, jak bez szczotki) Moim zdaniem super produkt. Na koniec: nie potrzebuje WPL pojazdu do uruchomienia!! Może być używany z dowolnym modelem, tylko należy pamiętać, aby mieć silnik pędzla o podobnym rozmiarze Maksimum 70 myślę, nie wiem dokładnie Amps z RSG...) PS: Nie jestem tego pewien, ale pod deską można zobaczyć 3 piny do lutowania z - i .... może pwm dla zewnętrznego RSG!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2020

    Nigdy go nie używałem, ponieważ zestaw B16 był ze złączem JST, a to nie było z wtyczkami. Jeśli kupujesz to z zestawem i spodziewasz się go ustawić to polecam 8PCS WPL B36 B24 B16 C24 1/16 Rc Car Części Przekaźnik Battery USB Kabel Zestaw lub po prostu 1 x Power Line, 1 x Motor Line, 1 x LED Light Line, 1 x Switch Line i cokolwiek innego chciałbyś się do niej podłączyć, ponieważ nie zawiera linii...to jest zestaw uaktualniający dla wersji RTR.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2020

    Doskonały produkt. Przybył na czas i już go używam. Dobry montaż i wspaniałe tryby biegów, oświetlenie świateł i dźwięku. I użycie wyciągarki :)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2020

    Świetny system V3 jest trochę lepszy, ale to nadal działa świetnie jako wszystko w jednym. Bardzo płynna i kontrolowana wydajność z tego połączenia. Sprawdź mój film na moim kanale YouTube (RunThRc) szukaj różnego rodzaju recenzowanych pozycji z Banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2020

    Tym razem jako diesel. Jestem podekscytowany dźwiękiem. Test wciąż w toku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2020

    To działa świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft23 709
    • Ft12 580
    • Ft9 248
    • Ft5 178
    • Ft3 326
    • Ft2 240
    • Ft37 375
    • Ft4 438
    • Ft6 659
    • Ft5 918
    • Ft11 532
    • Ft9 289
    • Ft3 201
    • Ft2 528
    • Ft4 806
    • Ft5 765
    • Ft3 201
    • Ft11 840