Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/08/2021

    Ciekawy 2,5 calowy quadcopter w stylu pchacza od Diatone. Przybyło z jednostką CADDX Vista i kamerą Nebula Pro. Wiele instrukcji / naklejek na dziedzińcu do ustawienia, który jest naprawdę ładny. Dużo akcesoriów (zapasowe śruby, zapasowe śmigła itp., nawet Kabel USB!) Wszystko dobrze zapakowane w stylową, poręczną walizkę. Duża cena i szybka dostawa z Banggood. Bardzo zadowolony!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Wygląda bardzo wysokiej jakości, w zaledwie 2 tygodnie dostarczane do Kijowa Szkoda, że w zestawie nie ma r-xsr.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Jestem bardzo zadowolony z zakupu w Bangood. Przybył bardzo szybko. Dron Diatone Taycan 25 jest idealny. Dziękuję Bangood... Bardzo szczęśliwy!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Dostałem paczkę bardzo szybko. Celnicy zatrzymani, musieli zapłacić opłatę. W Betaflet, pozycja kontrolera lotu musiała zostać zmieniona. Niedługo będę leciał na żywo, 😁

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Miła mała Cinehoop lata cicho, świetna dla początkujących. Tylko dźwięk jest niczym dla biura:) ale nie przeszkadza mi to na zewnątrz. Latać z 4S 850mah i Caddx Orca 4K

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Szybka dostawa, dobre opakowanie. Schludna sprawa Carrie. Ustawienie deski było o 180 zł, więc trzeba było zrobić konfigurację. Ale szybkie rozwiązanie. Załóż słuchawki. Dość głośno :-)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Tu jest napisane 4 tygodnie, ale dostałem paczkę za dwa tygodnie. Wybrałem kamerę DJI działa naprawdę dobrze, paczka przyszła bezpiecznie!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Odpowiedni rozmiar dla mojej zabawy podróżniczej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Dobra jakość. Przybył na czas i dobrze pakiet.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Bardzo ładna konstrukcja i wykończenie na tym quadzie, nie leciałem nim jeszcze, jak potrzebuję adaptera USB c w prawym kątem (nie zawiera niestety) w celu rejestracji i pary do moich gogli i kontrolera, ale ona wygląda ładnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft84 915
    • Ft68 810
    • Ft142 747
    • Ft59 102
    • Ft106 940
    • Ft71 292
    • Ft63 653
    • Ft122 218
    • Ft95 482
    • Ft66 836
    • Ft114 579
    • Ft112 488
    • Ft93 738
    • Ft42 090
    • Ft143 702
    • Ft95 577
    • Ft398 494
    • Ft52 198