Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/09/2021

    To jest pierwszy dron dla mnie, i jestem podekscytowany tym zakupem. To było dla mnie bardzo trudne, nauczyć się, jak sobie z tym radzić - ponieważ jest BARDZO ШУСТРЫЙ Dopiero po dwóch tygodniach lotu moje kolana przestały się trząść i mogłem cieszyć się lotem. Ten dron jest piękny we wszystkim - polecam zobaczyć recenzję Anik FPV, jeśli chcesz wiedzieć więcej o tym dronie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    To coś może zrobić to wszystko! To moje pierwsze 5 calowe quady i jestem w nim zakochany! Jako początkujący uznałem, że wersja 6S jest bardzo potężna i zabawna. Moim celem jest Ethix P4 (5.1x4x3), idealny do mieszania stylu wolnego i jazdy. Domyślna melodia może być idealna, ale już jest na tyle dobra, aby zrobić wszystko, od płynnego latania po agresywne manewry w stylu dowolnym. Nie mam też quada dalekiego zasięgu do porównania, ale jest bardzo wydajny. Mocna VTX pozwoliła mi osiągnąć zasięg 4 km z łączem sterującym ELRS (EP2 RX) na baterii 1300 Mah, a i tak mogłem pójść dalej. Wreszcie, powiedziałbym, że jakość wykonania Diatone jest warta ceny, i na pewno kupię od nich więcej rzeczy w przyszłości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Bardzo dobry drone pomimo stałego GPS zbyt długo Przesunąłem go na jednym ramieniu (problem rozwiązany) i odbiornik Crossfire niemożliwe związany (problem rozwiązany) dostawa 14 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    Uwielbiam tego drona, GPS na nim jest fantastyczny, uratował mi skórę już kiedy byłem poza zasięgiem a GPS przejął kontrolę, jeśli daje ci mnóstwo pewności, aby popchnąć drona i sprzęt do granic jego możliwości wiedząc, że GPS przejmie 👌👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Powiem ci, czego jeszcze nie latałem. Ale wygląda bardzo elegancko. - Pięć plus racje żywnościowe. Czysto, starannie zmontowane. Brakuje tylko niebezpiecznych ciastek w zestawie, ale nie szkodzi - zamówimy. To na pewno jest warte swoich pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    To był mój drugi Diatone i znowu byłem zadowolony z zakupu. Dobra jakość, wiele dodatkowych towarów w opakowaniu. A stosunek wartości pieniądza był doskonały w dniu, w którym kupiłem ten quad.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Szkoda, że nie mogę tego udowodnić. Wszystko świetnie, jak zawsze z marką Diatone. 5 gwiazdek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Przybył 2 tygodnie przed czasem! Muszę sprawdzić, czy wszystko działa, ale wszystko wygląda dobrze, a lutowanie jest bardzo schludne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Dobra jakość, wszystko jest przemyślane, dużo dodatkowych elementów w pudełku. Paczka dotarła w ciągu 15 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Skrzynka jest mocno posiniaczona, ale helikopter i wszystkie elementy są nietknięte

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$89.99
    • US$266.79
    • US$475.99
    • US$533.59
    • US$209.99
    • US$369.99
    • US$103.99
    • US$249.99
    • US$249.99
    • US$293.99