Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/03/2021

    Jestem początkującym agentem i bardzo podekscytowany tym świetnym helikopterem. Ramię &, gdzie jest odwrócone, potrzebne do odwrócenia go w pilocie za pomocą aplikacji android. Używam go na zewnątrz z dwójkami od 450-950 mah, większe są świetne do nauki, ponieważ masz dłuższy czas lotu. Ja też mam 3s 450 mah, jeśli jesteś doświadczonym pilotem, to może być też twój wybór, bo ma trochę więcej mocy. Po tygodniu jeden z silników zawiódł, najpierw bałem się, że to może być kontroler lotu. Ze względu na budowę trzeba usunąć przewody/przyporniki, aby móc lutować FC. W sumie naprawdę ładny latający quad z wystarczającą mocą. Uważaj, aby rekwizyty nie zacięły się, jeśli zaczniesz na trawie lub ziemi. Następny dla mnie jest cyfrowa konfiguracja z caddx Nebula pro i LED do nocnego latania.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Naprawdę dobry Fpv Racer!!! Kocham ten projekt, z krzykliwymi kolorami, (do tego są 4 różne kolory przewodu w pudełku, po jednym z każdego, mój najlepszy jest niebieski) I naprawdę dobra ochrona kanałów zapewnia. Mój à się rozbił na betonie i nadal leci. To ma być à gotowy do lotu, ale to złe. Zajęło mi trochę czasu, żeby to nastroić i sprawić, by działało. Z pudełka to nie działa. Mógłbym zapytać sprzedającego o coś, ale jak chciałem wejść do hobby szukam samouczka i w końcu osiągnąłem d lot (po kilku godzinach ustawień, itd... 😅) o jedną gwiazdkę mniej Ostrzeżenie dla początkujących, dla innych to MARVELOUS, z grafenami 3S lipo to BEAST, może nurkować, prędkość, pętlę zasilania, orbitę itp... Jestem początkującym, z około 120 godzinnym treningiem przy starcie, i z mojego pierwszego drona jestem naprawdę szczęśliwy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Jó ideje szerettem volna egy jó kis cinewhoopot, Alishanmao meg is győzött róla, hogy a Hey Tina jó választás lesz. Nagyon igényes a csomag, sok pótalkatrésszel, csavarokkal. A próba során sajnos kiderült hogy a pitch fordítva működik, és sajnos ez idáig nem is sikerült módosítanom ezt a beállítást. Először azt hittem rosszul raktam fel a propokat, de azok pontosan a leírásnak megfelelően vannak feltéve. Biztos hogy én vagyok a béna hozzá, de pont azért választottam egy RTF szettet, hogy ne kelljen ilyesmivel bíbelődnöm. Bízva abba, hogy sikerül a problémát megoldanom, részemről kap egy ajánlott minősítést, de ez így részemről nem 5 csillag.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Отличный набор для тех, кто хочет купить что-то достойное, что полетит «из коробки», но при этом не является типичным набором новичка. Можно смело рекомендовать

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Przesyłka była idealna. Nie próbowałem jeszcze quada. Wszystko nienaruszone i kompletne jak opisano.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Chłodno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Mój pierwszy quad z hobby. Wygląda na przyzwoitą jakość. Dałem mu cztery gwiazdki, ponieważ nie był to BNF

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Ten dron jest okropny. Kiedy naciskam sterowanie do przodu, to idzie do tyłu i odwrotnie. Próbowałem go zwrócić od dnia, w którym go dostałem (dwa miesiące temu). Obsługa klienta jest okropna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Mój pierwszy quad. Więc uczę się z nim. To jest zabawne i można popełniać błędy bez łamania go. Po dwóch tygodniach mogę powiedzieć, że jest to dobre dla początkujących. Musiałem odwrócić jedną oś sterownika, żeby ją nastroić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Kupiłem drugą Tinę, a tym chcę latać z mgławicą Caddx jako konfiguracja HD. Używam pierwszej Tiny do lotów w zasięgu wzroku, bo wolę standardową konfigurację... Świetny gadżet!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft34 592
    • Ft44 027
    • Ft160 392
    • Ft91 202
    • Ft69 187
    • Ft54 968
    • Ft32 390
    • Ft71 074
    • Ft47 549
    • Ft53 462