Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/10/2021

    Wygląda na to, że to bardzo ładny produkt. Dopasowanie i wykończenie jest bardzo dobre. Wskaźnik wybierania działa bardzo płynnie. Całkiem łatwo wyczytać z twarzy. Wszystkie śruby i klucze były zapakowane w małą torbę, żeby nic się nie zgubiło. Jeszcze jej nie użyłem, ale wkrótce to zrobię. Jeśli moja opinia na ten temat się zmieni, edytuję tę recenzję. Wysyłka była bardzo szybka. To było bardzo ładnie zapakowane. Wskaźnik wybierania był we własnym pudełku w skrzynce wysyłkowej. Aluminiowe kraty były w rękawie z folii bąbelkowej dla ochrony. Jak na razie jestem bardzo zadowolony z tego zakupu. Nie chciałem płacić wysokiej ceny za ustawienia innej czerwonej marki, więc cena tej decyzji była nieważna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Pięknie zrobiona. Dobre opakowanie ochronne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Wysyłka na mierniku była dość szybka i została zapakowana bardzo dobrze. Nie było żadnych instrukcji, ale jest wystarczająco dużo informacji w opisie, że powinienem być w stanie to rozgryźć. Wygląda na to, że dobrze zrobione. Jedynym minusem jest to, że brakuje wskaźników na tarczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Możesz za jej pomocą wyregulować piłę tarczową

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Wysłano złe części. Ani wkręt do larw, ani wkręt nie pasują do bieżnika.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Przesyłka: OK Produkt: (ang.): - Z tyłu znajdują się 4 śruby na pokrywę z tworzywa sztucznego, jedna jest luźna - nić łamana - Znakowanie (bezbez szklanej pokrywki) dla =, jest bardzo trudne, przy obracaniu (regulowaniu) metalowego pyłu zwiera i osadza się na tarczy, nie może być usunięte, jest włączone - Do pomiaru ostrza piły lub stop jest OK, może być używany Celowo, jakość mniej dobra. Zakupiony w październiku 2021 r

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    It is very nice but the nylon screw or what ever is supposed to be in there to tighten up against the table saw was not there I had to buy them separate.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    nice finish, well packed. like mentioned, there are no bearings, it is a simple set screw to adjust the fit, and for me it is not clear what the noobs with the springs are used for

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Działa dobrze. Troszeczkę fiddly, ale z dbałością doskonałe narzędzie do konfiguracji. Dobra cena i dobrze wykonana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$23.09
    • US$15.00
    • US$18.39
    • US$17.31
    • US$20.78
    • US$40.24
    • US$20.78
    • US$23.99
    • US$32.33
    • US$42.72
    • US$45.99
    • US$20.69
    • US$26.99
    • US$17.99
    • US$22.99
    • US$22.99
    • US$64.39
    • US$25.99