Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/06/2021

    Fast delivery, beautiful product ! I remove one star because I have to use the Chinese server in Mi Home app to configure the product. Anyway all good !

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Dobrze, ale czekamy na wysłanie ustawień w języku angielskim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Jest to naprawdę doskonałe połączone akwarium o małej objętości (9 litr), które może pomieścić ograniczoną liczbę małych ryb, za zaletą tego akwarium jest to, że zdolność do zapewnienia karmienia ryb w kontrolowany i inteligentny sposób

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Fantastyczne!!! Uderzenie! Polecam!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Bardzo ładnie dla początkujących!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Szybka dostawa, dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Produkt nie dziala. (ang.) Oświetlenie się nie zapala. Śmieć, chcę z powrotem moje pieniądze. Kiepska obsługa posprzedażna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Kupując zniżkę z telegramów @ChinaGoodBuy - chinagb.ru jest świetnym akwarium, wziąłem Pro wersji! Jest wszystko, oświetlenie, filtr, powietrze, a nawet automatyczny podajnik, wszystko jest kontrolowane przez aplikację, dostosowany podajnik i teraz dokładnie nie zapominaj, że konieczne jest podawanie, ponieważ światło wyłącza się i włącza harmonogram automatycznie, Teledysk na kanale China GoodBuy, albo w kanale telegramowym, link do skóry! Dzięki za zniżki! Moje ryby są szczęśliwe!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Akwarium przybyło bardzo szybko. Za 8 dni i bycie świętym tygodniem. Wygląda bardzo ładnie. Mam problem, że nie mogę znaleźć instrukcji montażu w języku angielskim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Doskonały produkt, świetna jakość. Bardzo się cieszę. Dziękuję bardzo Wszystko działa świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$132.39
    • US$20.79
    • US$13.99
    • US$84.10
    • US$39.26
    • US$59.99
    • US$112.67
    • US$19.99