Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/11/2020

    Duża ładna aplikacja pulpitu łatwa do ustawienia problem tylko przycisk DPI jest na dole i nie jest łatwa do wciśnięcia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Świetny produkt, jest po prostu dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Zakup odbył się płynnie, ale mysz sama była zawiedziona, ponieważ nawet po kilku konfiguracjach z oficjalnym kierowcą nie mogę się przyzwyczaić, i zakończył ból nadgarstka po zaledwie 1 godzinie użytkowania. Chyba muszę się nauczyć, jak prawidłowo ustawić DPI i szybkość, aby uzyskać jak najwięcej z niego, ale o ile się staram, nie działa tak precyzyjnie jak moja stalowa myszka bez pionowej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Wynik sondażu waha się co jakiś czas i mysz się rozłącza. Poza tym bardzo zadowolony. Wizualnie miły. Oprogramowanie jest bardzo proste, ale robi dokładnie to, co powinno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Doskonały produkt był przed terminem bardzo dobrze zapakowany, piękny bardzo dobry co szkoda się podekscytowałem i nie zrobiłem zdjęcia, ale można kupić, jak to był mój pierwszy zakup wielu, że będę doskonały produkt, sukces do wszystkich i Hiper wskazać sklep.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Great quality mouse, not the cheapest but worth the cost for someone that does precision work on a pc for long hours on end.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Bardzo dobra uwaga i szybka dostawa dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Fast delivery cool

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Doskonały produkt z pokazem światła wbudowanym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Świetny artykuł, ale bardzo duży

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 379
    • Ft4 935
    • Ft8 730
    • Ft9 158
    • Ft283 827
    • Ft7 326
    • Ft30 838
    • Ft12 181
    • Ft3 524
    • Ft10 074
    • Ft18 013
    • Ft17 097
    • Ft16 486
    • Ft14 959
    • Ft19 234
    • Ft27 479
    • Ft18 318
    • Ft5 035