Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/02/2021

    Te przyszły w ciągu tygodnia, co jest niesamowite. Uwielbiam to, co czuć i kolorować. Wydaje mi się tańszą wersją Polychromos. Bardzo mi się podobają.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    i love it 🤩 can't wait to use this shit

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Szybka dostawa, dobry produkt, szczęśliwa córka :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2020

    Kolory, które widziałam były dobre, więc zabrałam to na ١٤٤ naprawdę. Dostałem dostawę szybko w ١٠ dni, ale była nietknięta, nie uszkodzona, 👍🏼 A co do jakości, to było słodkie, jak nasz Rocco, gdybyś spróbował. Jego wadą jest to, że jeśli szybko złamiesz wiek, będzie luźny, a ja będę musiał dźgnąć go jeszcze raz, by poznać szczegóły. Zauważyłem te same kolory i czułem, że w wielu stopniach, ciemniejsze są mniej niż jaśniejsze. Próbował i namalował w nim szkic. Kochałam je i polecam 👍🏼👍🏼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2020

    Wyglądają bardzo dobrej jakości. Przybyli w bardzo dobrym stanie. Doskonałe polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2020

    Naprawdę tani & piękny zestaw kolorowych ołówek z wysokiej jakości i dużo kolorów. Kolory są naprawdę żywe, gładkie i sprawia przyjemność rysować z nimi! Uwielbiam to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    Kocham produkt, bogate i żywe kolory. Połóż się ładnie, dobrze wymieszaj. Był zapakowany w kartonowe pudełko, które chroni puszkę. Dziękuję, sprzedawco!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Bardzo dobrej jakości ołówki. Poczuj się jak Faber Castell Polychromos. Ładny w użyciu i dobrze układa. Na pewno kupię ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Niesamowite miękkie ołówki bardzo żywe, dobrze się łączą i doskonałej jakości prawie jak Faber Castell Polychromos Jestem z nich bardzo zadowolony!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 715
    • Ft9 746
    • Ft10 375
    • Ft5 972
    • Ft4 148
    • Ft9 117
    • Ft7 608
    • Ft6 098
    • Ft13 520
    • Ft13 206
    • Ft1 758
    • Ft4 400
    • Ft6 224
    • Ft1 884
    • Ft5 343
    • Ft15 722
    • Ft7 954
    • Ft1 884