Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(432)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(432)
    • 5 Star(402)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/11/2020

    The product did not arrive due to the courier service provider. I signaled to Banggood, they responded very quickly to the problem and re-sent the package immediately, so it arrived in 4 business days. I really like the vacuum cleaner, it works well. The suction power is very strong. Easy to handle, can be stored in a small space. I got an EU plug for it. Overall, I am satisfied with everything, thank you very much. A termék a futárszolgáltató miatt nem érkezett meg. Jeleztem a Banggoodnak, nagyon gyorsan reagáltak a problémára és azonnal újra küldték a csomagot, így 4 munkanap alatt megérkezett. A porszívó nagyon tetszik, jól használható. Nagyon erős a szívó ereje. Könyen kezelhető, kis helyen tárolható. EU átalakító adaptert kaptam hozzá. Összeségében mindennel meg vagyok elégedve, nagyon köszönöm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Produkt został dostarczony szybko, a opakowanie nie miało zarysowania. Ten odkurzacz ma bardzo dobre ssanie i zastąpił miotłę, ponieważ jest łatwy w obsłudze. Nie jest to z wtyczką UE, ale jest to tanie, jeśli trzeba kupić. Co polecam jest czyszczenie filtra ile razy można, ponieważ zachowuje dużo kurzu. Można go też przechowywać w małych pomieszczeniach. Naprawdę polecam zakup tego produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Kupiony za 38 euro. Wysyłka była szybka (około 3 dni za pośrednictwem linii priorytetowej UE) Odkurzacz był w magazynie CZ Oczekiwania zostały potwierdzone. Lekka i z doskonałą siłą ssania. Jakościowo jest to dobre, dodatkowo są również podane, że akcesoria do lepszego czyszczenia innych rodzajów powierzchni. Mój stary odkurzacz miał 1300 watów, ale ten Deerma okazał się potężniejszy, pomimo swoich 600 watów. Tak, to jest moja rada

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Doskonałe opakowanie i prezentacja.. Dobra jakość materiału i z pewnością duża wytrzymałość ssania. Pozostaje testować lepiej, ale wydaje się być bez wątpienia bardzo dobry zakup. Kabel dość duży i z adapterem. Zajęło to dużo czasu, aby wydostać się z magazynu, ale ledwo wyszedł spadek był dość szybki!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Produkt z doskonałej jakości w stosunku do ceny (zakupy z rabatem 50%). Szybka i łatwa instalacja. Wygląd dobrze wykończony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Deerms dx700. Potężna kara, lekka waga. Dziesięć dni dostawy do Grecji. Brak europejskiego adaptera w polu.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Doskonała korzyść kosztowa. Piękne, praktyczne i funkcjonalne urządzenie. Logistyki należy pogratulować i dostawa odbyła się bardzo szybko. Szczęśliwi z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Bardzo dobry produkt biorąc pod uwagę cenę, dość szybka dostawa, polecam Spełnia funkcje i ma dobre ssanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    To świetnie, mogę polecić tylko uważać, że ma swój koniec, można kupić od nas obniżki do UE za kilka koron. Za 55 dolarów to świetny odkurzacz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Dobry odkurzacz. Lekka, praktyczna i duża moc ssania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft45 793
    • Ft58 005
    • Ft32 652
    • Ft27 474
    • Ft51 899
    • Ft131 278
    • Ft35 611
    • Ft34 200
    • Ft31 379
    • Ft48 846
    • Ft45 793
    • Ft41 518
    • Ft51 831
    • Ft30 323
    • Ft85 482
    • Ft91 588
    • Ft53 730
    • Ft24 421