Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(446)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(446)
    • 5 Star(415)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/09/2021

    Kupiony za 38 euro. Wysyłka była szybka (około 3 dni za pośrednictwem linii priorytetowej UE) Odkurzacz był w magazynie CZ Oczekiwania zostały potwierdzone. Lekka i z doskonałą siłą ssania. Jakościowo jest to dobre, dodatkowo są również podane, że akcesoria do lepszego czyszczenia innych rodzajów powierzchni. Mój stary odkurzacz miał 1300 watów, ale ten Deerma okazał się potężniejszy, pomimo swoich 600 watów. Tak, to jest moja rada

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Produkt z doskonałej jakości w stosunku do ceny (zakupy z rabatem 50%). Szybka i łatwa instalacja. Wygląd dobrze wykończony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Produkt dotarł szybko (8 GG z zamówienia), zdecydowanie nowy i działa. Jakości???? Tylko czas pokaże!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Bardzo lekki i potężny przekroczył moje oczekiwania 5

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    super little machine, light and powerfull

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    The product did not arrive due to the courier service provider. I signaled to Banggood, they responded very quickly to the problem and re-sent the package immediately, so it arrived in 4 business days. I really like the vacuum cleaner, it works well. The suction power is very strong. Easy to handle, can be stored in a small space. I got an EU plug for it. Overall, I am satisfied with everything, thank you very much. A termék a futárszolgáltató miatt nem érkezett meg. Jeleztem a Banggoodnak, nagyon gyorsan reagáltak a problémára és azonnal újra küldték a csomagot, így 4 munkanap alatt megérkezett. A porszívó nagyon tetszik, jól használható. Nagyon erős a szívó ereje. Könyen kezelhető, kis helyen tárolható. EU átalakító adaptert kaptam hozzá. Összeségében mindennel meg vagyok elégedve, nagyon köszönöm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Produkt został dostarczony szybko, a opakowanie nie miało zarysowania. Ten odkurzacz ma bardzo dobre ssanie i zastąpił miotłę, ponieważ jest łatwy w obsłudze. Nie jest to z wtyczką UE, ale jest to tanie, jeśli trzeba kupić. Co polecam jest czyszczenie filtra ile razy można, ponieważ zachowuje dużo kurzu. Można go też przechowywać w małych pomieszczeniach. Naprawdę polecam zakup tego produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2020

    Top Produkt. Doskonały stosunek ceny do jakości. Wartość tego produktu w Portugalii będzie kosztować co najmniej 3x więcej. Dobre zakończenie. Jakość materiału nie pozostaje w tyle. Doskonały zakup dla mnie. Q

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Doskonałe opakowanie i prezentacja.. Dobra jakość materiału i z pewnością duża wytrzymałość ssania. Pozostaje testować lepiej, ale wydaje się być bez wątpienia bardzo dobry zakup. Kabel dość duży i z adapterem. Zajęło to dużo czasu, aby wydostać się z magazynu, ale ledwo wyszedł spadek był dość szybki!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$120.74
    • US$79.99
    • US$189.99
    • US$27.99
    • US$109.71
    • US$225.99
    • US$26.55
    • US$27.71
    • US$51.96
    • US$267.00
    • US$65.99
    • US$99.32
    • US$429.99
    • US$149.99
    • US$117.81
    • US$189.99
    • US$185.96
    • US$9.23