Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(185)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(185)
    • 5 Star(165)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/07/2021

    Bardzo Dobry, polecam, przybył szybko i używać, odzież staje się naprawdę dobre i idzie szybko bez zagnieceń. Zalecałbym, ponad oczekiwania, przynieść torbę do przechowywania i pędzel. Adapter dołączony do UE

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Wszystkie informacje są po chińsku, ale nie jest trudno użyć urządzenia. Unijny adapter wtyczki konwersji jest niskiej jakości i nie pasuje do gniazd UE. Wyrzucić wtyczkę konwersji i użyć lepszej jakości. Dostawa była szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Envío muy rápido. El paquete llegó perfecto, sin desperfectos. Viene el adaptador de corriente para la EU. La plancha se ve muy bien acabada, con todo detalle, cómo todos los productos del ecosistema MI. Falta probar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Pytany o mój dom nie może używać, jak przyszedł z złą wtyczką i nie daje w moim kraju

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    In all respects, it's deserved the 5* rating. My expectations are fully met. Perfect, very good quality!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Dostawa na Łotwę za tydzień. Jakość na wysokości. Twoje pieniądze są warte dokładnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Moja żona to uwielbia, musisz być dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Tygodniowa wysyłka. Dobry produkt z oryginalną wtyczką AC, ale zgodnie z obietnicą konwerter wtyczki UE był w pakiecie, obok pudełka. Pudełko jest pierwotnie zamknięte. Sprawdź pakiet przed wyrzuceniem, mały czarny konwerter wtyczki UE będzie tam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Dobry produkt i jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Dobry produkt i jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 929
    • Ft8 993
    • Ft9 901
    • Ft13 158
    • Ft9 901
    • Ft12 117
    • Ft7 616
    • Ft14 888
    • Ft20 951
    • Ft8 993
    • Ft11 692
    • Ft12 891
    • Ft9 892
    • Ft11 392
    • Ft16 624
    • Ft11 692
    • Ft10 387
    • Ft5 395