Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(149)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(149)
    • 5 Star(132)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/09/2020

    Produkt jest kompaktowy i wygląda całkiem nieźle. Niestety jest to bardzo zły adapter (nie może być stosowany w gniazdkach uziemionych). Wyświetlacz jest bardzo chiński, ale można szybko zobaczyć jak działa. Ma irytujący czas na ocieplenie, nie zaczyna się od razu, więc będziesz czekać dłużej niż myślisz, że ciecz wewnątrz się nagrzeje. Bardzo zły transport, ponieważ pakiet był jeden miesiąc na odległość 300 km (w UE). Wierzę, że magazyn nie ma w rzeczywistości wszystkich produktów, które sprzedają.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Pościg jest podgrzewany dla wody i jest możliwy dla mleka, ponieważ jest korekta temperatury poniżej i powyżej temperatury ١٠٠%, ale ten sam problem dla czarnego musi być podłączony do elektryczności. Pojemność ٣٥٠ mm oznacza mniej niż pół litra, a bardzo krótki ir wynosi prawie ٦٠ cm. A materiały wykonane z niego są doskonałe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Dotarł w dobrym stanie i bardzo szybko (księg CZ). Instrukcja tylko w języku chińskim, ale jest bardzo prosta w obsłudze (dwa tryby): - Tryb 1 (przycisk górny) - gotowana woda (100 stopni C) - Tryb 2 (w dół przycisk) - temperatura kontrolowana od 40 do 90 stopni C.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Bardzo dobry produkt, podgrzewaj wodę bardzo szybko i ogrzewaj. Wady, które mam to 1.Nasadka jest z materiału, który sprawia, że jest magnesem na kurz, 2. Podręcznik i wszystkie instrukcje są po chińsku, i 3. Nie ma małej zintegrowanej baterii, żeby pokazać ci cały czas temperaturę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Szybka dostawa, urządzenie wygląda bardzo dobrze! Chciałbym spróbować, ale niestety został wysłany do mnie z złą wtyczką zobacz zdjęcia!:(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Bardzo dobry termos. Sprawia, że woda jest taka, jak chcesz. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    ı jak ten produkt i ı polecam wszystkim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    To świetne rzeczy, których używamy codziennie do gotowania i przechowywania ciepłej wody dla naszej córki. Gotuje wodę w kilka minut i utrzymuje ciepło przez długi czas ze względu na dobrą izolację i ocieplenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    bardzo przydatne, dobra jakość, szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    To przyszło za szybko. Otrzymany płynnie. To przyszło za szybko. Podniosłem go bez żadnych problemów. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft28 913
    • Ft20 101
    • Ft15 513
    • Ft5 285
    • Ft29 618
    • Ft14 807
    • Ft14 810
    • Ft35 611
    • Ft35 260
    • Ft14 102
    • Ft9 871
    • Ft14 807
    • Ft9 568
    • Ft17 980
    • Ft11 632
    • Ft66 294
    • Ft25 032
    • Ft3 355