Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/04/2021

    Wszystko przyszło w czasie jakość wydaje się dobre mocno nie doświadczone ale jeśli coś jest nie tak to należy wybaczyć przegląd w momencie po kontroli tylko polecam dziękuję jeśli nie trudno umieścić jak

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Przyjechali bardzo szybko. Skrzynka była nietknięta. Dobra robota, nie spodziewałem się tego. Test pokazał, że połączenie jest zbyt łatwe. Nie musisz nic robić. A w kamerze i komórce dźwięk jest naprawdę dobry i głośny. Próbowałem w domu, ale spróbuję i jest naprawdę dobry.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Naprawdę dobry produkt, dotarł bardzo szybko i w świetnym stanie, nie mogę się doczekać, aby przetestować je w polu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    testei em minha casa e o som é limpo, achei a recepção baixa para ouvir no fone (retorno) mesmo com o vol do receptor no maximo. o equipamento é bem leve e aparentemente frágil. se não deixar cair acredito que funcione muito bem. gostei do que recebi pelo preço em conta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Otrzymane po 2 miesiącach z powodu COVID-19 Lockdown. Ładnie spakowane. Dobry produkt w niskiej cenie. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Very fast shipping in 2 weeks. Packing well. The product is in perfect condition. I will test it and I will give a future review.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    przybył. Bardzo dobrze zapakowany teraz będę testować, aby zobaczyć jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Jeszcze nie testujesz...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    óptimo produto chegou bem muito profissional

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 776
    • Ft13 413
    • Ft10 731
    • Ft4 979
    • Ft6 486
    • Ft9 540
    • Ft13 032
    • Ft9 580
    • Ft55 728
    • Ft13 838