Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(62)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(62)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/05/2021

    Working perfectly. A description of the older Xiaomi M365 can be found here. Attention, the modification may void the warranty! https://www.youtube.com/watch?v=ziLvjx0HCaw

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Dzięki za paczkę. Paczka dotarła nietknięta. Nie sprawdziłem jeszcze mojego występu, ale myślę, że będzie super.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Działa jak na razie dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2019

    clone board! high quality clone. can be used on M365 also: flash DRV 155 with your original board first, then switch boards AFTER flashing firmware. BLE on this clone board will not let you flash firmware with downG, your original one will.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2020

    Zamówiłam dwa i działają idealnie. Wystarczy zamienić się ze starym i dodać skuter w aplikacji Xiaomi jako nowy m365 pro, flash firmware (aplikacja zabiera cię tam automatycznie), i możesz iść. Moje standardowe dwa m365 jest o wiele lepsze, mocniejsze i szybsze (trzy tryby prędkości). Deska i części pasują idealnie, jest bardzo łatwe do zmiany, a jakość jest bezbłędna. Gorąco polecam.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2020

    Mam swoje plecaki, jedno z pudeł jest trochę uszkodzone, wygląda dobrze od środka, wkrótce zbuduję je w skuterach i zobaczę. Ten Dashboard wygląda naprawdę dobrze, jak na razie jestem z niego zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2019

    Very good update and very easy ...from m 365 to pro

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2020

    Zainstalowany na moim m365, nie z małym trudem, teraz działa świetnie...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2019

    nice but hard to find crack software

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2019

    todo correcto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft14 270
    • Ft16 481
    • Ft11 113
    • Ft5 971
    • Ft2 088
    • Ft3 648
    • Ft11 847
    • Ft4 876
    • Ft7 279
    • Ft4 979
    • Ft12 647
    • Ft5 334
    • Ft8 813
    • Ft26 834
    • Ft13 659
    • Ft26 448
    • Ft20 314
    • Ft4 528