Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(64)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(64)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/02/2021

    Bardzo dobrze zajęło to dużo czasu, ale nadal ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2020

    Bardzo dobry moduł dźwiękowy. Niestety nie ma wtyczki do Prigrammier. Użyj naziemnego JST ZH. Działa idealnie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2020

    Bardzo szybka dostawa, wzorowa jakość. Będzie pracował w ciężarówce 1/14 Mercedes SK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Cześć, Po prostu świetny dźwięk. Instalacja bardzo prosta i działa bez konieczności programowania czegokolwiek. Chociaż można ustawić wiele z oprogramowaniem. Ale jeśli chcesz tylko dźwięku, to jest bardzo proste. Wystarczy wczytać pożądany dźwięk na moduł i tyle. Zainstalowałem go bez dodatkowego wzmacniacza i głośność jest bogata. Oczywiście, jeśli chcesz, możesz użyć wzmacniacza. Ale dla mnie dźwięk wystarczy. Doręczenie jest również bardzo szybkie. 10 dni przed datą dostawy moduł był tam, krótko, mogę tylko polecić. Pozdrawiam Norberta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    To klon Benedini TBS mini. Działa tak, jak powinno, zero skarg. Przerzuciłem się jednak na użycie oryginałów w celu wsparcia oryginalnego producenta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    TBS ist ok but without component adapter not to use. for both together the price is note low.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Mam już 7 z tych modułów w użyciu. Wszystkie działają dobrze. Mogę ich polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Mam już kilka części i zamówiłem kolejną, bo są dobre. To nie ostatni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Zainstalowałem 7 szt TBS-Mini w moich modelach pojazdów i statków i jestem bardzo zadowolony z tych modułów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Świetny moduł dźwiękowy z wieloma dodatkami. Nadaje się do każdego modelu. Bardzo szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 046
    • Ft7 279
    • Ft9 580
    • Ft4 979
    • Ft23 000
    • Ft18 781
    • Ft19 166
    • Ft2 782
    • Ft3 445
    • Ft17 632
    • Ft15 714
    • Ft9 198
    • Ft8 431
    • Ft17 632
    • Ft13 032
    • Ft8 813
    • Ft66 055
    • Ft30 282