Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(151)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(151)
    • 5 Star(145)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/03/2022

    Działa doskonale z Sanwa MT4 i MT44. Wina polega jednak na braku oznakowania linii w połączeniu z ochroną przeciwpolarną, jak to jest używane w Futaba. Jeśli podłączysz wtyczkę jest dokładnie do góry nogami. Prosta notatka, w której jest napisane, który kanał jest, a przypisanie pin byłoby bardzo pomocne. W przeciwnym razie, pozostaje tylko Internet, aby go wyszukać. Dodałem zdjęcie z zadaniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2020

    Kupiłem 4 odbiorniki i sprawdziłem zgodność. Nadajnik użył MT-4S i wypróbował wszystkie tryby. W rezultacie udało mi się potwierdzić, że mogę wiązać się we wszystkich trybach. Okres użytkowania nie jest znany, ale wydajność kosztowa tego produktu jest doskonała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Very small receiver. Just leak the label for the receiver. Have not tested the range, not sure if it can reach 150m? Other then that, the shipping is fast. Small enough to fit into a Baja radio box.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2022

    Works perfectly in Xray XB2d with Sanwa MT-44 radio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2022

    A+++ ma już 3 z nich

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2022

    Nie, nie, nie!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    Der Empfänger ist nur zu empfehlen. Allerdings muss man drauf achten das die Stecker vom Regal und Servo um 180 verdreht angeschlossen werden müssen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    I checked the operation. This is the best!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2020

    Odbiornik działa, funkcjonalny, dobrej jakości, ładny, niebieski LED, łapie sygnał, utrzymuje zasięg, nie brakuje niczego, używany do sanwa mt-44, szybko łapie zasięg i łączy

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2020

    Mały odbiornik i zgodny z zalecanym sterowaniem radiowym sanwa

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.49
    • US$448.49
    • US$655.49
    • US$10.34
    • US$11.03
    • US$83.94
    • US$103.49
    • US$50.59
    • US$29.99
    • US$25.40
    • US$279.99
    • US$241.49
    • US$75.99
    • US$459.99
    • US$49.44
    • US$110.39
    • US$152.94
    • US$58.99