Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/06/2021

    Dostarczone w doskonałym stanie! Wszystkie części, tak małe wydają się być kompletne. Wygląda na to, że montaż tej super miniaturowej ciężarówki będzie dla mnie dużym wyzwaniem! Dzięki, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2020

    Doskonały model, dobrze przygotowany. Jest to dużo pracy, aby zrobić to dobrze, więc jest to dla entuzjastów. Byłoby miło, gdybyś zaadresował właściwy serwetkę do zestawu. Więc kupiłem ten dla Land Rovera (1471005) i pojawił się zupełnie inny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Przedmioty dotarły w odpowiednim czasie i zapakowane bezpiecznie. Odlewy i elementy zestawu Dasmikro wyglądają bardzo wysokiej jakości, a teraz muszę tylko dostać kilka powiększających okularów do bycia montażem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Towary zostały dostarczone szybko i bezbłędnie. Model jest bardzo dobrze wykonany. Wszystkie części są dostępne i starannie zapakowane. Nic się nie stało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Bad quality. Something from the chassis was bent. Nobody wanted something to do, for my claim.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Przybył szybciej niż się spodziewaliśmy. Cięcie artykułu i jest zgodnie ze wskazaniami. Szyby do taksówki kierowcy nadal będą dobre jako przystawka w przyszłości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Doskonały model

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Przesyłka zgodnie z planem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 056
    • Ft4 014
    • Ft7 696
    • Ft43 178
    • Ft4 349
    • Ft3 679
    • Ft2 675
    • Ft7 026
    • Ft10 708
    • Ft4 683
    • Ft8 365
    • Ft8 700
    • Ft50 207
    • Ft19 077
    • Ft17 275
    • Ft100 113
    • Ft12 169
    • Ft2 675