Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(180)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(180)
    • 5 Star(169)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/04/2022

    Mała małpka jest ze mną w dobrym stanie po ok. Przybyli 2 tygodnie temu. Wszystko było dobrze zapakowane i w porządku. Niestety, odstawki są plastikowe, co jest w porządku w tej cenie. Jedyne co pozostało to spieniężyć odbiornik. Ale to też nie stanowiło problemu. Pilotuję drona z liposukcją 3s. Zachowanie lotu jest bardzo dobre, i może być dość szybko z 3s Lipps. Podsumowując, bardzo dobry początkujący śmigłowiec, który poradzi sobie z jednym lub drugim wypadkiem. Nawet jako doświadczony pilot, małe rzeczy są bardzo zabawne. Gorąco polecam małą małpkę.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Latałem tym dronem już jakiś czas, to niesamowite jak dobrze lata. Jeśli jesteś na budżecie lub po prostu nie chcesz wydawać mnóstwo pieniędzy na drona, idź do niego. Zastanawiasz się, co może zrobić? Sprawdź moją recenzję, razem sprawdzimy drona, a ja pokażę ci, jak lata, nawet trochę freestyle. Jedno jest pewne, będziesz się dobrze bawił z tym dronem! https://youtu.be/Ch-vMt5Euuk

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Niski koszt, komponenty są dobre, tylko aparat jest z Ape nie ok, lepsza jest wersja pro z Caddx ANT kamery. Wszystkie śruby są śrubami łbowymi. To tylko materiał z nylonu. Aparat śruby metalowe, ale nakrętka jest tylko z nylonu, więc śruby się obracają. Bardzo cienkie ramiona, ale 3 calowe freestyle latają ładnie. Bardzo jasne diody LED na wszystkich ramionach. 73g z zainstalowanym odbiornikiem ELRS EP1. Możesz zaktualizować oprogramowanie ESC za pomocą BlueJay 0,16, aby uzyskać filtrowanie RPM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    Shipping time was good and nicely packed to. The baby ape flies nicely. Cruising on 2s and ripping on 3s. Noticeable difference between 2s and 3s. Working on it is 😤 frustrating. That's the downside of these little quads but when it's done you don't mind the frustration 🤣🤣. Flies nice and almost silent. Will see how long it holds up but until then I'll be smiling while I fly it. Happy costumer 👍🏼 😁.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2022

    Amazing drone for the price!! it just needs a little pid tuning and it flyes perfectly! it handles the runcam thumb without any problem and i can fly for over than 5 minutes with a 3s 450, over 6 minutes with a 3s 550. Do take the pro version!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    To jest wielki czworobok. Dodałem kabel zasilający do mojego orzeszka, brzęczyk i TBS. Przyniosłem aparat niskiej jakości, ponieważ nie podoba mi się mrówka i planuję uaktualnić do mini-stopniowej 2. Quad jest tak cichy, że aż niewiarygodny. Świetna wartość, wysoce rekomendowana. Bardzo stabilny lot, bardzo stabilny.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    To fantastyczny mały rozpruwacz! 3s 300mah GnB HV szybki i lekki 104g AUW 450mah TATTU 3s 120g AUW oba świetne! Top Mount Styl Wykałaczki Zdobądź je i baw się!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2022

    To wygląda na świetnego drona w tej cenie. To naprawdę okazja za taką cenę. Moja paczka przyszła w odpowiednim czasie.. Wszystko czyniło go bezpiecznym. Żadnych uszkodzeń żadnej z moich paczek. Skrzyżowane palce. Tak trzymaj Bangood. Najlepsza rezysymalna cena detaliczna w okolicy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Latają całkiem nieźle. Zalecałbym dostroić go trochę. Również upewnij się, aby dwukrotnie sprawdzić / przykleić śruby! Straciłem silnik, bo wszystkie 4 śruby zaginęły. Co powinieneś wiedzieć, to to, że nie jest łatwo uzyskać zastępczy silnik. Musiałem zmienić wszystkie 4 z tego powodu. Ale i tak dobry śmigłowiec!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2022

    Very good! Highly recommended! This is one of my best buys this year! Flies really well in stability mode, and relatively quiet. I got the normal version, as I wanted to install the Baby Ratel camera. However, that won't fit because it's too "thick". In the end, I had to use the Caddx Ant, per the Pro version, instead. The stock camera is just not good for flying in tight areas, due to poor resolution, but ok for flying high and slow and in wide clear areas. I also replaced the stock antenna with a hammer antenna, but that didn't seem to improve the reception very much. One thing to beware of is the VTX heats up really fast and hot. My battery gets hot more from the VTX than from itself, where it sits above the VTX! Thanks to Banggood for offering this, especially at prices that are competitive to other platforms too!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$149.99
    • US$429.99
    • US$298.99
    • US$271.39
    • US$159.99
    • US$533.59
    • US$249.99
    • US$218.49
    • US$330.27
    • US$369.99
    • US$235.99
    • US$293.99
    • US$252.99
    • US$202.99
    • US$246.99
    • US$580.89
    • US$475.99
    • US$194.99