Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(8)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(8)
    • 5 Star(7)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/05/2022

    Abych řekl pravdu, čekal jsem precizní provedení modelu. největší výhrady mám proti provedení podvozku, ten je vyloženě ošklivý, špatně slepený a je tam svraštělá barva. Málem se prorazila fólie výškovky kvůli špatně položené směrovce, kolečku. je tam nepěkný důlek, zkusím ho opravit. Ke stavbě by se neměly používat zlomené kousky balzových dílů. Model bych si nekoupil, kdybych věděl jak je ve skutečnosti proveden.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Dziękuję bardzo za zakupy na tej stronie i bardzo polecam ten sklep.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Twoja paczka dotarła wcześnie rano. Jak wszystkie sposoby z Bcanggood plastikowa torba jako zewnętrzna ochrona wyglądała grazy. Ale bardziej importować dla mnie pudełko z wszystkimi rzeczami w środku, nieuszkodzonymi! Dziekuje !!! (pol.)! Szybkie spojrzenie na wszystkie ładnie wykonane części mojej małej tygrysiej ćmy sprawiło, że jestem szczęśliwy -. Zamówiłem tylko zestaw Bo zawsze mam własne pomysły na zasilanie i serwomechanizm. Jeszcze raz dzięki za szybką dostawę. E. Heinz (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Ten Tiger Moth jest kruchy, ale dobrze zbudowany. Miałem tylko trudności w zbudowaniu, że servo prowadzi przez skrzydła i upewniając się, że rozpórki kabany są odpowiednio wyrównane. Dobrze lata na 2S.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2022

    plane arrived today 30th may, everything was in good condition, the plane looks excellent can't wait to build it, packaging was great thanks banggood,,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    WOW what can I say this plane at the price I got it for WOW BEAUTIFUL very fast delivery WOW I only hope when there's other opportunities like this one I'm able to take part

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Przyjechał bardzo szybko, najwyraźniej wszystko idealne, wygląda doskonałą jakość i bardzo dobre prefabrykowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Bardzo dobra budowa i lata naprawdę dobrze. Bardzo dobry zestaw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$84.99
    • US$62.99
    • US$137.99
    • US$308.19
    • US$268.84
    • US$41.99
    • US$113.84
    • US$71.99
    • US$25.99
    • US$41.99
    • US$106.25
    • US$40.24
    • US$328.87
    • US$139.28
    • US$46.49
    • US$241.49
    • US$120.99
    • US$20.99