Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/02/2022

    A fun build! It needs attention to detail when building to keep everything in perfect alignment. The quality of laser cutting is excellent, which helps accuracy! Beware small inaccuracies on the plans - and the parts might not match the plan 100% (paper changes size with changes in ambient temperature and humidity - CAD files don't). All-in-all another first-class product from Dancing Wings Hobby. Thank you, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Paczka dotarła nieco później niż podano, ale w dobrym stanie. Podczas otwierania zestawu zawartość wyglądała dobrze i bezpiecznie, ale podczas dalszej kontroli zauważono, że poddwozie było uszkodzone i zgięte, więc trzeba je odgrzać i uformować. Jakość komponentów w zestawie wygląda dobrze i za kilka dni będę budował

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Przyjemnie zaskoczony, kiedy przybył 30 grudnia, jak było oczekiwane dopiero w połowie stycznia Dobra robota Banggood, nie mogę się doczekać, żeby go skonstruować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Pięknie wycięte elementy z doskonałym planem. Instrukcje są dobre, ale polecam lateksowy klej. Zalecam klej alifatyczny na części do drewna i lekkie epoksydowe 24h dla części ze szkła węglowego i włóknistego. To naprawdę zestaw dla początkujących.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Samoloty poszły dobrze. To nie jest nowy zestaw do budowy. Skrzynka miała niewielkie uszkodzenia, ale nie uszkodziła wnętrza. Ogólnie zabawna, dokładna budowa. Nie mogę się doczekać latania nim w najbliższej przyszłości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Już poskładaliśmy Bobber, bardzo dobra jakość dla ARF! Teraz jest w formacie zestawu, więc kupiłem 4. Dobrze zapakowane, doskonałe plany i instrukcja obsługi. Świetna robota, Tańczące Skrzydła!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2022

    Not what I expected. Only covering. Miss sold do not buy. Shame I’m deleting banggood for it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2022

    Raport złożony do władz tu, w Kanadzie. Wybrał złego faceta do oszukiwania fałszywych chłopców reklamowych...!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    Został pięknie zapakowany w karton. Dziękuję Wam bardzo, bardzo dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Szybka dostawa, niezawodny kurier śródlądowy. Dobry model do rozpoczęcia rozwoju następnego w oparciu o druk 3D i węglowe patyczki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$110.99
    • US$75.99
    • US$69.99
    • US$99.99
    • US$79.99
    • US$81.99
    • US$109.00
    • US$64.99
    • US$93.90
    • US$147.83