Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/12/2021

    Nic mi nie jest

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Przyszło do mnie na czas i w idealnym stanie. Jest z prętami do przenoszenia aileron, itp. Od serwo i z hakami do skrzydeł i aileronów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Niestety pudełko przybyło w bardzo złym stanie i trwało długo, aby dostarczyć, na szczęście wydaje się, że zawartość nie ma widocznych uszkodzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Świetnie, uważaj, balza jest cienka. Kiedy skończysz krok 01-7, pomiń krok 01-8, kontynuuj, aż ustawisz ogon, potem wróć do kroku 01-8, albo prawie złamałem ogon.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Zestaw wygląda bardzo kompletny, podoba mi się to bardzo pierwsze wrażenie, brakuje najbardziej interesującego, że jest budowa mam nadzieję, że pasuje dobrze polecam je!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2020

    Bardzo ładne. Nie tak łatwe w budowie, ale bardzo satysfakcjonujące! Pamiętaj, że nie obejmuje okładki filmowej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Bardzo dobry produkt, zgodnie z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Naprawdę dobra robota! Mój pierwszy model w zestawie balsa, szkoda, że nie ma żadnego projektu, ale tylko niektóre wskazówki, jak postępować....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Cieszę się, że znalazłem ten zestaw w dobrze poukładanym kartonowym pudełku. Błyszcząca etykieta na pudełku, identyfikuje zawartość. Wewnątrz pudełka znajduje się zapieczętowana torba poliestrowa zawierająca wszystkie części zestawu. Wszystkie części Balsa są wycinane w dostarczonych arkuszach Balsa. Przy 580 mm rozpiętość skrzydeł, to będzie ładny park światła, zasilany z małego (500mA/Hr) Lipo. To wygląda na dobrą, prostą konstrukcję, 4Ch Model Samolot z dużą ilością miejsca do instalacji radiowej. Użyję standardowego radia, z 3X submin 4g (5V) serwo 2212 1000KV Bezszczotkowy silnik bezszczotkowy o ESC 15A, który mam powinien dać więcej niż odpowiednią moc, którą mogę zmieścić mniejszy silnik, który posiadam. Zestaw zawiera sprzęt do gięcia, a nawet śruby regulowane, które preferuję. Nie widzę żadnego drutu Pushrods, ale są one łatwe do wykonania z drutu fortepianowego o grubości 0,8 mm Nie dostarczono folii kryjącej, ale Solarfilm będzie pasował do rachunku. To wygląda na dobrą jakość, łatwy w budowie Park Flyer bez konieczności korzystania z sprzętu 1S Micro Radio. Spróbuję to zbudować w czasie przerwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Był bardzo dobrze zapakowany bez uszkodzeń. Laserowe cięcie jest bardzo dokładne przy kilku płytkich cięciach, ale nie jest problemem. Zabawna budowa. Ogólnie szczerze polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$50.59
    • US$461.99
    • US$72.75
    • US$10.38
    • US$18.47
    • US$17.31
    • US$191.72
    • US$20.18
    • US$103.14
    • US$8.07
    • US$138.84
    • US$89.90
    • US$69.99
    • US$72.90
    • US$116.99
    • US$37.99
    • US$99.99
    • US$234.45