Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/01/2021

    Niesamowity, mały samolot z pianką. Jako wersja pnp z odbiornikiem zakodowanym na fsky zajęło mi dwa wieczory, żeby zbudować i ustawić na moim otwartym radiu tx. Nawet ustawiłem nano FPV na górze, Fpv leci na 65 gr.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Wariant E2804-146. Silnik zestawowy 2 szt. śmigło 3 szt. Servo FlySky odbiornik AFHDS. Instrukcja montażu w cenie. Wygląda ładnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Przybył wcześniej niż sugerował. Wygląda ładnie, tylko jeden problem. Zamówiłam jeden samolot i mam dwa prawe/burtowe części kadłuba. Nie chcę się wiercić i drukować drugiej strony, dodaje wagi. Rozdzielczość Banggood?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Oszczędzaj czas, wysiłek i frustrację.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Good kit. Includes all the parts needed for a kit without the extra electronics. Does include the motor. Also includes excellent printed instructions with build photos and well translated English instructions.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Poinformowano mnie, że dostawa towaru będzie opóźniona, ale w końcu przybyłem. Nadal jestem zajęty i dopiero co go otworzyłem, ale nie mogę się doczekać, żeby to szybko opuścić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    To kolejny fajny samolot do zbudowania. Jeszcze nim nie leciałem. Wywierciłem dziurę w lewym skrzydle, kiedy umieściłem odbiornik po tej stronie samolotu, jak minimalny model Spifire. Dlatego położę baterię po prawej stronie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • rayVIP3
    GB
    20/04/2021

    Zamówiłam tylko podstawowy zestaw. Tylko samolot. Mój błąd, strata pieniędzy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Przyszło ładnie zapakowane, zawartość zgodnie z opisem, działa z nadajnikiem FLY SKY, w zestawie konkurencyjna cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Bought as a spare for my other models.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft40 101
    • Ft7 998
    • Ft27 312
    • Ft11 391
    • Ft16 172
    • Ft24 260
    • Ft19 094
    • Ft6 802
    • Ft20 975
    • Ft23 203
    • Ft10 153
    • Ft17 821
    • Ft12 127
    • Ft21 685
    • Ft81 239
    • Ft23 868
    • Ft22 913
    • Ft2 906