Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(145)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(145)
    • 5 Star(137)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/03/2021

    Très beau modèle d'oiseau. Ailes rendues démontables (plus facilement transportable) avec deux clés en carbone, guide de montage arrière dans le fuselage et fixation à vis plastique devant et Réglage des ailerons par tringle en partie filetée. Essais prochains ...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    To dobry początek, na szczęście obejrzałem wiele filmów. 60mm CG zadziałało świetnie, potrzebowałam windy, a akcja przepustnicy nie spowodowała żadnego bezpodstawnego wznoszenia się. Nie wiem, dlaczego kadłub nie jest stałym EPP, jest słaby i zdecydowanie potrzebuje modów. Mój mod się wcinał o 1/4. Grube fragmenty kadłuba, więc mój bezpiecznik ma x2 grubości wewnętrznej. Pokryłam brzuch przezroczystym klejem i alkoholem. Oddałem silnik w dół i zrobiłem tylko 11. Ogon V jest stabilizatorem. Miałem zapasowy rekwizyt składany, będę musiał przyjrzeć się ustawieniu funkcji hamulca lub zmianie RSG. Słyszałem wiele komentarzy z okolicy, które widziały, jak latał nad polem, w którym byłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Najlepszy szybowiec! Trwa 90 minut ślizgania się na wietrze na pojedynczym akumulatorze 2200mah 40c.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Doskonały projekt, wierne imitacje orła wydrukowane. Precyzyjne laserowe cięcie elementów wzmacniających i mocujących. Polecam kupno i montaż dla zabawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Zamówienie otrzymane szybko w ciągu czterech dni przez GLS. Nieuszkodzony pakiet bez śladu szoku, bardzo zadowolony Teraz musimy tylko jeździć i go ukraść.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Dobrze zapakowane. Nie ma uszkodzeń pudełka. Wszystko w pudełku, czego potrzebujesz. Złożone z łatwością, ale nie polecam początkującemu. Bardzo zadowolony z tego zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Kit przyjechał 3 dni przed datą dostawy w dobrym stanie. Nie widać żadnych uszkodzeń. O ile wiem, wszystkie części są obecne. Będzie raport o szczegółach montażu i doświadczeniach w locie później.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Polecam to wszystkim, którzy chcą spróbować czegoś innego. To bardzo interesujący model do zobaczenia w locie. Bardzo lekki z zalecaną elektroniką, wygląda na to, że może mieć jakiś ciężar. Zdjęcie mojej eksperymentalnej odbudowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Ślizga się jak orzeł! Publiczność i magnes na ptaki. To mój drugi zestaw!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Model Prima

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft121 302
    • Ft20 801
    • Ft10 927
    • Ft94 502
    • Ft59 685
    • Ft17 778
    • Ft39 492
    • Ft15 873
    • Ft20 779
    • Ft54 778
    • Ft40 902
    • Ft29 306
    • Ft10 234
    • Ft13 397
    • Ft16 984
    • Ft35 413
    • Ft24 422
    • Ft6 460