Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(420)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(420)
    • 5 Star(406)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/03/2021

    Rekwizyty wyglądają niesamowicie! Zamówiłem kilka kolorów do zabawy. Składanie jest łatwe: wszystkie zapisy na ostrzach i podstawach muszą wskazywać do góry. Sprawdź ten sam kierunek ostrza na każdej podstawie. Dolna płyta to ta z kijami, górna płyta to ta z dziurami lub „tunnelami"!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Pracować bardzo dobrze i to jest tak miłe, aby móc złożyć ostrza w czasie transportu! Uwaga: Środek ma 8 mm grubości, a wał silnikowy może być zbyt krótki! Potrzebowałam nisko postawionych orzechów, żeby to zrekompensować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Świetne rekwizyty, bardzo gładkie i ciche, trochę delikatne, ale jednak

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Bardzo zadowolony z silników wydaje się bardzo silny podczas lotu. Umieszczam je na 8 calowym zestawie, jak na razie bardzo satysfakcjonujący 👍💯👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Kupiłem je po raz drugi, bo chciałem zapasowe. Są tak twardzi, że jeszcze ich nie potrzebuję. Zaskakująco dobry produkt... spójny i dobrze wykonany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Idealne rekwizyty!!! Bardzo wygodne do transportu!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • FPVVIP4
    DE
    30/09/2021

    Przedmiot jest taki, jak opisano kupił ten przedmiot, zanim jestem zadowolony z przedmiotu i jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Wspaniałe płuca i surowe rekwizyty! Czekam na quada, żeby je wypróbować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Podoba mi się, smot

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Mam go w dobrej formie, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 308
    • Ft1 580
    • Ft3 026
    • Ft9 636
    • Ft1 128
    • Ft4 161
    • Ft2 646
    • Ft3 784
    • Ft1 882
    • Ft1 308
    • Ft3 403
    • Ft3 784
    • Ft2 062
    • Ft2 062
    • Ft3 026
    • Ft22 620
    • Ft21 580
    • Ft9 800