Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(103)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(103)
    • 5 Star(95)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/01/2021

    dobrej jakości i solidny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Wszystko w porządku, 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2018

    Повелся на вкусную цену заказал. Мало того что посылку отправили без трек номера (думал доедет не доедет...) так еще косоглазые батарейку вытащили. А стоит она у нас от 200 руб. Надо отметить плюсом хорошо упакованную коробку. В общем заказывайте на али. Чуть подороже зато и батарейка есть и трек номер дают. Этот лот к заказу не рекомендую!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2019

    Работает хорошо. При обнаружении воды отправляет сигнал, что на фото-гребенке. Необходимо докупить батарейку. Также необходимо чем-то этот сигнал улавливать.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2019

    robust, simple, with led and jumper for rf signal

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2018

    I've tested this quite thoroughly and it works perfectly. A very strange battery choice for the unit (CR123A) which I fortunately had before it arrived, but aside from that, it's brilliant. I've got one in a shed and will probably get more for the laundry etc after seeing how well it works.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2019

    Very good water sensor, with a very obscure battery type.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2019

    Installed these in our garage and by the washing machine to detect leaks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Zakupione do integracji w domu asystenta. Łatwo zarządzany przez most Sonoff rf za pomocą oprogramowania tasmota. Automaty do aktywacji syreny Digoo w razie alarmu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Częściowo współpracuje z Jeedom i rfxcom! Uruchamianie, ale modyfikacja wirtualnym przyciskiem do resetu! Uważaj, żeby nie brzęczeć tylko 433 mhz alarmem radiowym...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 689
    • Ft1 508
    • Ft1 208
    • Ft2 443
    • Ft2 722
    • Ft3 327
    • Ft3 630
    • Ft11 198
    • Ft8 038
    • Ft5 592
    • Ft12 107
    • Ft2 722
    • Ft2 861
    • Ft2 794
    • Ft2 794
    • Ft1 850
    • Ft5 041
    • Ft2 794