Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(83)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(83)
    • 5 Star(72)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/12/2020

    Jeden z najlepszych. Miałem kilka klawiatur mechanicznych. (Keychron z Gateron i inne na tańszym końcu) A ten ich rozwala. Nie wiedziałem, jak satysfakcjonujące jest pisać na jednym, dopóki nie dostałem tego. Uderzenie klawiszy jest naprawdę satysfakcjonujące, i lubię dotykowe sprzężenie zwrotne brązowego przełącznika. Możesz nacisnąć do dołu, aby usłyszeć łomot lub możesz w połowie nacisnąć, aby tylko zarejestrować klucz i nadal uzyskać taktowny zwrot. Pasek jest bardzo stabilny i nie grzeszy. Klawisze są podwójnym strzałem PBT i wydają satysfakcjonujący dźwięk, znacznie niższy niż zwykłe cienkie klawisze. Klawiatura jest plastikowa, ale wydaje się naprawdę ciężka i solidna, osobiście lubię proste 2 kolory szarości i układ - nic zbyt wyszukanego/błyszczące, pasuje do mojej konfiguracji. Bardziej podoba mi się biały kolor tablicy przełączników - myślę, że wolałbym, żeby był czarny lub tego samego szarego koloru... Komunikacja z Banggood była idealna - musiałem anulować jedną klawiaturę po jej już w przetwarzaniu i odbywało się bez kłopotów i zwrot przybył bez problemu. Dostałem paczkę w niecałe 2 tygodnie - DURGOD został wysłany tego samego dnia, dotarł na lotnisko docelowe w 4 dni, a resztę półtora tygodnia spędziłem w moim kraju na celnikach i ostatniej nogi... Jestem niezmiernie zadowolony, pisząc tę recenzję na Durgod i uważam, że powinienem był kupić ją wcześniej, zamiast eksperymentować z tańszymi. Niektórzy nazywają MX Brown Swithes zbyt drapiący, więc uważaj... Osobiście wolę je od czerwonych z powodu dotykowych opinii, ale może zechcesz wybrać te czerwone...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JUNK
    JP
    19/03/2021

    Ma stylowy układ z retro. Kolorystyka jest retro i słodka. Rama jest również luksusowa i ogólnie wydaje się raczej nieprzyzwoita. TKL ułatwia korzystanie z dużej przestrzeni na mysz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Jest to bardzo dobra klawiatura mechaniczna dla początkujących, którzy szukają deski, która czuje się premium i nie potrzebuje dokręcania z pudełka. Wygląda całkiem elegancko, ale to osobista preferencja, i szczerze, wolę białe backlight od RGB. Klawiatura jest bardzo miła, a przełączniki Cherry Brown są świetne do napisywania, jeśli szukasz swojej pierwszej tablicy, Nie słuchaj snobów. Ma lekki guz i dotykowe sprzężenie, bez niepokojącego hałasu niebieskich przełączników. Przesyłka była szybsza, niż oczekiwano - dotarła w 10 dni roboczych do Węgier i nie było problemów podatkowych i dodatkowych opłat z żeglugą linii priorytetowej UE. Jest bardzo ciężki, całe ciało jest wykonane z metalu i jest bardzo ekstra. backlight jest świetny, ale na niektórych klawiaturze, jak podkreślali inni, wygląda trochę dziwnie (wejść, zmiana itp.) W sumie jestem bardzo zadowolony zarówno z płyty i usługi z Banggood. Absolutnie polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    To moja pierwsza mechaniczna klawiatura i uwielbiam ją! Zupełnie inne uczucie, jeśli spróbuję porównać z moją starą membraną. Jest solidny, pakiet jest satysfakcjonujący i dostawa (Europa) była szybka. (Oczywiście kupiłem klawisze oddzielnie)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Przybyła wcześniej w niecały tydzień, na zewnątrz wygląda dość szczegółowo, co mi się podobało. Dotyk, żeby spróbować, ale wygląda świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2019

    Great keyboard. Case is solid, keycaps in PBT are thick enough. Maybe the prints on keys are hardly visible with leds off, but the effects are many. I don't hear any rattle on the Space and the stabilizers are pre-lubricated. Software is good, you can program every key but FN key (so you can't assign a macro\key to a key-combination). You can also download a profile to the keyboard, in order to avoid to run always the software.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • megVIP2
    US
    23/09/2020

    To moja pierwsza klawiatura mechaniczna i jestem z niej bardzo zadowolony! Kupiłem brązowe przełączniki po wielu rozważaniach i cieszę się, że podjąłem ten wybór. Oświetlenie na tej klawiaturze jest czyste, a klawisze są naprawdę wysokiej jakości. Nie używałem go od dawna, ale pisanie na nim jest super zabawne i satysfakcjonujące, i uwielbiam to. Jedyne co narzekam to to, że większe klawisze i batonik ma cichy, metalowy dźwięk, kiedy naciskasz mocniej, ale to ledwo zauważalne, więc nie przeszkadza mi to. Przesyłka zajęła około tygodnia, co wydawało mi się najdłuższym czekaniem na mnie, bo byłam taka podekscytowana. Ogólnie jestem zadowolony z tego zakupu i polecam go każdemu, kto szuka wysokiej jakości klawiatury mechanicznej.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2020

    To jest absolutnie najlepszy mech, jaki można dostać za 10 baniek. Kupiłem pięć innych klawiatur mechanicznych, maszynowy łowca, Łowca TE, Blackwdow TE, Blackwdow Lite, i tani z przełącznikami Outemu. Durgod k320 jest o wiele lepszy niż wszystkie z nich, poza RGB. Mata kubkowa jest bardzo ładna, ponieważ jest wykonana z materiału podkładki myszki dur bóg, jest bardzo wysokiej jakości. Chciałbym kupić teraz podkładkę dla myszy Durgod.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2019

    I was super excited to buy this keyboard after doing about 2 months of research on mechanical keyboards. I knew I wanted something that lit up. but didn't want that gamey RGB thing going on...yet. I'm a writer. So the solid white LED's on the Durgod k320 basically locked me in. Cherry browns? Check! I thought I'd have to wait maybe 2-3 weeks for this keyboard to arrive. But to my surprise, it arrived just after a week! That was really a pleasant surprise. One negative thing about the delivery was that they put it against our garage door. Not the safest option due to weather, and/or a thief! Banggood should have a chat with Purolator or Canada post about that. I'm satisfied with the product so I'm too lazy to go there :P The keyboard itself is AMAZING. The layout is so perfect, and the feel of it is so natural. I didn't have to spend time to get used to this at all. I got right into it, and it feels like I'm typing at an incredible pace. I'm excited to jump on this bad boy and type, haha. The light options are such a great perk as well. I change up the lighting patterns, and it makes everything so much more enjoyable. I may buy cherry blues in the future for a more clicky feel, as the browns are quite quiet. That's not a bad point at all, that's just how browns are. I just want Blues too now. Thanks Banggood and Durgod! Satisfied customer here.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2020

    Gdy siedzę tu z moją nową klawiaturą mechaniczną, nie mogę nie zauważyć, jak niesamowite jest pisać na tej maszynie. Mam Cherry Browns i nie jestem rozczarowany. Najlepsza klawiatura jaką kupiłem. Klawiatura sama w sobie jest ciężka, którą kocham, czuję, że nigdzie się nie wybiera. Nie ma grzechotki w kluczach ze stabilizatorami. Możecie być pewni, że Durgod to jakość. Zdecydowanie tam z Duckym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 467
    • Ft12 941
    • Ft21 465
    • Ft18 940
    • Ft14 520
    • Ft25 885
    • Ft27 780
    • Ft14 835
    • Ft24 938
    • Ft25 254
    • Ft18 308
    • Ft25 254
    • Ft28 411
    • Ft10 731
    • Ft22 097
    • Ft17 361
    • Ft16 572
    • Ft8 205