Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(441)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(441)
    • 5 Star(429)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/06/2021

    Zamontowany w ARRMA SENTON 3S BLX i JLB CHEETAH 21001 EXTREME... funkcja żyroskopowa jest genialna i pomaga utrzymać te samochody pod kontrolą pod dużą prędkością lub dużym przyspieszeniem... https://youtu.be/WRz18FC3Lc0

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Idealny RX, weź ten do funkcji Gyro. Jeśli nie wiesz i posiadasz kontroler Dumbo X6, możesz kupić te odbiorniki (RX) na okazjonalny tutaj na Banggood i powiązać go z tym samym kontrolerem (TX) trzymając w małym czarnym przycisku RX. Po połączeniu z kontrolerem trzeba tylko wyłączyć i ponownie włączyć odbiornik (RX) w następnym modelu, który chcesz działać, ponieważ kontroler nie ma pamięci, więc po prostu połączy się z kompatybilnym X6 RX. Mam teraz kilka wszystkich na 1 kontrolera z mocowaniem GoPro. Sprawdź to na YouTube!! RCxtra https://youtube.com/channel/UCY4JrSYjTpsZyQNGp_E5AkA Dzięki Banggood 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    This Dumbo RC X6 gyro equipped receiver was purchased to replace the other one that was damaged during a crash. I've had good luck with the Dumbo RC X6... the gyro works beautifully, they are budget-friendly, have amazing range and speed, and did I mention dirt cheap? Add to the fact that it was shipped fast and even arrived earlier than expected and you have a no brainer buy. Thank you BangGood for knocking out of the park again!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Szybka dostawa, AOWME Odbiór Świetna robota na mojej Armie Big Rock Zamówiłam drugą dla mojego Driftera Dzięki, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TomVIP5
    DE
    23/12/2020

    Niezawodna dostawa! Fantastyczny odbiornik z żyroskopem i 6 kanałami. Wciśnięty 3 razy na przycisku z przodu (obok anteny wyjściowej) i żyroskop jest aktywowany! Działa fantastycznie. Podwiązanie do nadajnika jest również bardzo łatwe (wciśnij przycisk 1x) i działa bez problemów. Mogę tylko polecić! Stosowanie ----------- - Niezawodna dostawa! Fantastyczny odbiornik z żyroskopem i 6 kanałami. Naciśnij przycisk na przodzie (obok wyjścia anteny) 3 razy i żyroskop jest aktywowany! Działa świetnie. Wiązanie do nadajnika jest również bardzo proste (wciśnij przycisk 1x) i działa bez żadnych problemów. Mogę tylko polecić!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Wszystko dotarło w porządku, ale odbiornik mógł być lepiej zapakowany, trafił tylko do plastikowej torby bez żadnej ochrony. To trwało 6 dni dłużej, niż się spodziewano. Przetestuję to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    3 wolne, podczas gdy są jeszcze tanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Używałem odbiorników Dumbo RC na kilku budowach i mogę powiedzieć, że nigdy nie jestem rozczarowany. Są to jedne z najlepszych nadajników i odbiorników, które można uzyskać za pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Przybył w mgnieniu oka z Chin. Przybyli nietknięty cudem. Został wysłany w plastikową torbę bez żadnej ochrony, ale może za cenę zakupu jest w porządku. Produkt jest topowy. Super zalecane i zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Świetny produkt. Mam je w samochodach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 782
    • Ft24 982
    • Ft65 225
    • Ft18 168
    • Ft8 325
    • Ft5 297
    • Ft25 235
    • Ft17 411
    • Ft5 297
    • Ft5 896
    • Ft6 431
    • Ft3 402
    • Ft19 105
    • Ft16 654
    • Ft5 569
    • Ft4 913
    • Ft11 141
    • Ft4 916