Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/08/2021

    Okulary są bardzo ładne, materiał również wygląda dobrze. Są one polaryzujące, a także mają czynnik UV. Zobaczymy, jak długo wytrzymają. Produkt odpowiada cenie do 10 euro, zdecydowanie nie dać dla nich.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Czują się dobrej jakości. Soczewki są zdecydowanie spolaryzowane i pierwsze wrażenie są takie chrupiące do przejrzenia. Jestem z nich zadowolony. Szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Veru dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Produkt dobrej jakości, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Fantastyczne okulary w cenie, szybka dostawa, miał te około 3 tygodni teraz i znalazł je 👍 jedyne co bym powiedział to są dla ludzi z małą głową lub dzieci.Mam małą głowę i czasami mogą uszczypnąć z tyłu wokół uszu, ale cena, z którą mogę żyć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Produkt przybył wcześniej niż planowano, dobra jakość, dobre opakowanie. - Zatrzymajcie te detale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Bardzo dobra jakość okularów przeciwsłonecznych przynajmniej na pierwszy rzut oka i świetna cena!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    all ok. thank you!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.16
    • US$16.16
    • US$17.84
    • US$15.00
    • US$18.47
    • US$10.38
    • US$14.94
    • US$13.85
    • US$11.54
    • US$12.69
    • US$17.31
    • US$16.09
    • US$18.39
    • US$13.79
    • US$13.85
    • US$15.02
    • US$23.09
    • US$329.99