Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(136)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(136)
    • 5 Star(128)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/02/2021

    Cyfrowe pęsety Inteligentny przenośny multitester LCR/ESR Tester SMD DT71 Mini napięciowa częstotliwość wyświetlacza 10KHz Generator sygnału Czarny LED Inteligentna pęseta DT71 może automatycznie identyfikować SMD, w tym rezystor, kondensator, induktor i dioda, pokazując główne i drugorzędne parametry, bardzo przydatne w szybko wyróżniających komponentach. Pęseta cyfrowa DT71, inna niż pozostałe testery LCR, posiada przycisk dotykowy na górze regulatora, co ułatwia obsługę tylko lekkim dotykiem. Cechy: Pęseta cyfrowa Czarny kolor. Materiał: ABS. Rozmiar: 18x7,5x2,8cm / 5,4x2.25x0,84in. Waga: 0,2 kg. Inteligentna pęseta DT71 może być oddzielona do sterownika, badania ramion i pęsety, które są elastyczne do wymiany i łączenia. Pakiet zawierający 1 * Pęseta cyfrowa Profesjonalny produkt jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Końcówki szczypce są duże i małe, są zaokrąglone na końcówki nie ostre, a cechy, wymiary i format jest bardzo ładne, Nie spodziewałem się nieścisłości mechaniczne Szybka dostawa, dobre opakowanie, dobre opakowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Dość zadowolony, dobry stosunek jakości do ceny, jednak bardzo delikatny, przeszczep głowy na pęsetce wiele razy nie zaczyna i idzie w rodzaj pętli, po wielu zapłonach następnie części. Ogólnie dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Dobry produkt 👍, szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Szybka dostawa, towary bez skazy. Na pewno bym został.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Urządzenie zostało dostarczone całe i zdrowe. Opakowanie jest bardzo dobre. Bardzo lubi ten wielofunkcyjny, wygodny, podczas naprawy sprzętu, urządzenia... Dziękuję sprzedawcy!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Naprava prispela nepoškodovana. V opremi pogrešam data kabel, a ni težav. Lahko bi bila priložena natančnejša navodila, tako bom moral sam ugotoviti kako se uporablja napravo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Bardzo ładny produkt. Mogę wykonywać swoją pracę bardzo łatwo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Bardzo małe urządzenie. Bardzo dobra czytelność, wyraźny wyświetlacz, całkiem dokładny. Wielokrotne auto-zakres i auto-id dla komponentów, oprócz użytecznego podstawowego generatora sygnału. Ładowanie trwa 8 godzin i minimalna waga, bardzo łatwa i wygodna w obsłudze. Bardzo mi się podoba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$249.99
    • US$119.99
    • US$105.99
    • US$129.99
    • US$93.99
    • US$279.99
    • US$28.99
    • US$129.99
    • US$199.99
    • US$379.99
    • US$62.99
    • US$14.99
    • US$249.99
    • US$219.99
    • US$72.99
    • US$149.99
    • US$24.99
    • US$30.99