Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(755)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(755)
    • 5 Star(695)
    • 4 Star(47)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/01/2021

    Jest bardzo dobry jak na taką cenę. Nie byłem zadowolony, bo zapłaciłem kolejne 6-7 euro pocztą, by dotrzeć najwyżej w 7 dni, a miesiąc później. Wykończenie i doskonałe bieganie.... Nie wierzę w liczbę kcal straconych podczas ćwiczeń, bo wierzę, że nie odpowiadało to ćwiczeniom, inaczej jest całkiem dobre.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Mam zamiar zrobić MUITO DO PRODUTO E DE SUAS Fun ÇÕes. TER POŁOWUJĄCE niektóre zabawne ÇÕ TRYN DESKARKAVEIS I Faltowania UMA MAIS GERAL, TYP TRYNA (dla QUEM FAZ Muscula ÇÃ O, Na przykład CHEGOU W PRAZE OŚWIADCZONE, BEM strzeżone i pakowane. Bezpieczny zakup. Fari inne zakupy na Certezie Bangood.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Za dobry dla jego pieniędzy! Jego bateria jest dobra. Noszę go od trzech dni i nadal jest na 75%. Tętno i tlen, jeśli nosisz je ciasno na nadgarstku, jest prawidłowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Przybyła przed oczekiwaną, bardzo dobra. Przyszedł dokładnie tak jak to jest w reklamie, świetny wyświetlacz, doskonałe funkcje. Dziękuję wszystkim za służbę i poświęcenie od początku do końca. Zakup w dniu 21/10 Ręcznie dostarczona 05/11 o 13:44 Super Indyka.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Jestem pod wrażeniem. Używam go od 6 dni, zmieniam twarz zegarka, cały czas go budzę, a bateria wciąż wynosi 65%. Ten zegarek ma jasny ekran i wszystkie funkcje, których potrzebuję. Dziękuję bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Smartwatch dotarł szybko, co było kiedyś plusem. Doświadczenie z tym inteligentnym zegarkiem jest niesamowite, zarówno pod względem jego konstrukcji, jak i jego cech. Udowodniono, że jest to duża korzyść koszt-korzyść.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    It arrived quickly. I am satisfied with the delivery. The watch is beautiful. The size is right. I'm testing now. I haven’t experienced exactly what it knows yet but I’m optimistic. I think very good value for money. I recommend it to anyone who wants to buy a smart watch.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    هذه الساعة شريتها واستلمتها وبعد تشغيلها بيومين واذا هي لاتستجيب لتبديل بين المعلومات وتفتح وتقفل من حالها واتضح ان بداخلها ماء علما انني لم اتسبح بها بل اتوضاء عليها فقط وارغب ارجاعها واستبدالها او اعادة القيمه جوالي 00966555512607

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Otrzymałem ten zegarek bardzo szybko z żeglugi USA. Jestem bardzo zadowolony z ogólnego zegarka. Posiada świetny ekran, który można łatwo odczytać w jasnym świetle słonecznym. Czas pracy na baterii też był dobry. Moim głównym zmartwieniem jest rozmiar czcionki dla wiadomości. Jest bardzo mały i trudny do odczytania bez lupy. Jak na tak świetny zegarek to jest wielkie rozczarowanie. Aplikacja nie jest tak dobra, jak inne zegarki budżetowe - brakuje funkcji wyświetlania wpisów kalendarzowych i innych ogólnych alarmów telefonicznych. Na zegarku można uzyskać tylko powiadomienia wyświetlające dla aplikacji wymienionych na zegarku. W cenie ekran jest najlepszą częścią. Miejmy nadzieję, że oprogramowanie i rozmiar czcionek zostaną skorygowane w przyszłych aktualizacjach.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    ساعة جميلة وصلت في حدود 10 أيام للبحرين في طور التجربة

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 479
    • Ft12 640
    • Ft8 215
    • Ft25 280
    • Ft7 899
    • Ft8 822
    • Ft15 801
    • Ft15 801
    • Ft6 318
    • Ft3 648