Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(123)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(123)
    • 5 Star(99)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/11/2021

    Z silikonowym paskiem, nie polecam, to sprawia, że moja żona jest uczulona, jestem podrażniony. W przeciwnym razie nie jest źle. Plusy: ekran jest jasny i duży, interfejs działa szybko, głośnik jest głośny, mikrofon jest również nic, można kontrolować muzykę, jest kalkulator i stoper (nie obraca), puls, puls, Pogoda i kroki pokazują dość dokładnie za taką cenę, wygląda dobrze, Kadłub jest dobry, cyfrowa korona działa dobrze, podnośnik nadgarstka działa 8 na 10, tarcze są wystarczające, pasek trzyma się dobrze. Spośród wad: alergia na pasek silikonowy powoduje podrażnienia, kontakty z Androidem nie są zsynchronizowane, powiadomienia o wibratorze, Tlenu nie mierzą, Trenout działa tak samo w każdym trybie, sen nie pokazuje dokładnie, wibracja jest słaba. Jako całość za te pieniądze jako dodatek, jeśli potrzebujesz połączenia i zarządzania muzyką, a także oglądanie pogody jest całkiem dobre, możesz je wziąć.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Zegar ma grecką jasność, tętno, nie wiem, czy ma ciśnienie, itp. Bateria łatwo wyssała, straciłem 20% w ciągu dwóch godzin, nie robiąc nic strasznego. Teraz, gdy mam go bez Bluetootha, nie stracił żadnego. Nie próbowałam dzwonić. Aplikacja jest również greckim profesjonalistą. Nie wiem jeszcze, gdzie są klawisze, mam nadzieję, że ma... Albo to, co ma na zegarze, to 12. Wciąż nad tym pracuję, kiedy dowiem się więcej, zrobię dodatkowe punkty.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Ładny, duży ekran, naprawdę duży. Zegarek jest lekki, nie ma nacisku na rękę. Materiał paska jest dobry, ale zapięcie jest tak dobre, że można go umieścić dowolnie. Dostępny jest język rosyjski, ale czcionka jest bardzo mała. Ekran jest przyciemniony nawet w wysokiej temperaturze. Wybór pokręteł jest duży. Ładowanie jest magnetyczne, trzyma się bardzo dobrze. Oficjalna aplikacja nie jest skończona. Wybór aplikacji do powiadomień jest mały i nie można ich dodawać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Bardzo ładnie z ładnym ekranem. Twierdzi, że grecki ma zarówno aplikację, jak i zegar z głośnym głośnikiem i mikrofonem. To jest rodzaj pieniędzy, które on przedstawia.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    To jest vfm! Bardzo dobra jakość wykonania wygląda bardzo dobrze. Doskonały ekran z dobrą dokładnością barw i jasnością. Bardzo chrupiące z dobrą gęstością pikseli. Akumulator jest doskonały. Używam go już 3 dni, a bateria jest na 80%. Watchfaces przez aplikację jest ok. 200 to za mało, zobaczysz. Połączenie było proste i szybkie. Połączenia telefoniczne były zaskakująco dobre, a głośnik jest wystarczająco głośny. Za pieniądze, które warto kupić, trzeba kupić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Zegarki w stylowym pudełku na prezenty. W zestawie instrukcja, zegarek, ładowanie magnetyczne, metalowa bransoletka. Przyzwoita funkcjonalność. Przez Holandię długa dostawa, przyszła rozładowana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Zamówiona od 7.11, dziś o 24.11 przybyła. To będzie podarunek, więc za miesiąc dam ci prezent.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Ładny zegarek, dokładny opis funkcji z wyjątkiem rozmiaru. Myślałem, że będzie większy niż zegarek DTX 1.78", który też mam, ale nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Witam, towary (zegarki) zostały dostarczone w kolejności i odpowiednio zapakowane. Wiele funkcji, akota może mieć NFC, ale pewnie jesteśmy gdzieś indziej z ceną. Do normalnego użytkowania doskonałe i użyteczne. Po ustawieniu sprawdzam maksymalną satysfakcję do tej pory.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Zegarek jest dobrej jakości. Aplikacja WearPro. silikonowa bransoletka. Ładunek jest magnetyczny. Instrukcje są szczegółowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$25.99
    • US$49.99
    • US$49.99
    • US$36.99
    • US$59.99
    • US$39.99
    • US$39.99
    • US$36.99
    • US$109.71