Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1142)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1142)
    • 5 Star(1110)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/12/2020

    Αυτό το servo είναι κτήνος. ανασηκώνει όλο το αμάξωμα , έχοντας το όχημα ( 1/8 ) με το πλάι, πολύ εύκολα σε σύγκριση άλλα servo μου. Φαίνεται αρκετά ποιοτικό . Ο χρόνος θα δείξει ! ! !

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Ten serwo jest piękny i bardzo potężny. Za cenę it,,,,,,,,, byłbyś szalony, gdybyś nie dostał kilku z nich. Zakres pracy od 4,8v do 6,8v. 25kg mocy. Mam to w swoim Tajfonie 3S V2. Najwyższa ocena za to i za cenę. Dostawy też były szybkie. Jestem pod wrażeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Wygląda na dobrą jakość, większość rzeczy, które kupuję od Banggood, więc nie rozumiem, dlaczego tak nie będzie. Pewnie wypróbuję go w samochodzie bez szczotki 1/10 HSP, jeśli nie mój Kraton EXB 🤷‍♂️.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Mam to we wszystkich moich samochodach RC. Zd Piraci 1/8, Redcat Shredder 1/6, HPI Savage 1/8 & Redcat Blackfoot xte pro 1/10. To w sumie 4 i 1 zapas. Mają one również w wersji mikro dla mniejszych samochodów RC 1/12 lub niższej. Bardzo polecany :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    To już drugi, który kupiłem. Obaj pojawili się za jakieś 3 dni, więc nie ma czekania. Dobrze zapakowane i pierwsze daje radę, ale jeszcze nie przetestowaliśmy drugiego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Zamontowałem dwa do mojego 1/8 Kyoshi Inferno GT. Sprawdzałem je kilka razy i wydają się robić kawał dobrej roboty! Załączone ramię ze stopu jest bardzo ładne, ale nie pasowało do mojego samochodu. Mam nadzieję, że te servo okażą się trwałe, czas pokaże. Zamówiłem więcej na podstawie świetnego pierwszego wrażenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Pasuje do DHK Maximusa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Dobry serwo z doskonałą jakością budowy dla pieniędzy. Ma wszędzie pierścienie zapobiegające przedostawaniu się kurzu i wilgoci. Wszystkie metalowe przekładnie, ramię może obracać 360, z niektórych modów mogą być używane do zasilania kół

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Bardzo szybka dostawa, około tygodnia. Servo jest dostarczany w plastikowej torbie. Optycznie wszystko ok. Bardzo dobrze, wliczony jest klakson steru Alu. Zainstalowałem te serwery w różnych modelach, bez problemów. Są szybsze, ale są bardzo silne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Świetny serwo, nie ma czego zazdrościć bardziej znanych marek, wykonuje swoją pracę, bardzo szybko i stabilnie, stosowany na skalir 3Kg działa doskonale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5,282
    • Ft12,121
    • Ft10,598
    • Ft4,971
    • Ft10,256
    • Ft17,257
    • Ft3,417
    • Ft4,443
    • Ft7,178
    • Ft3,168
    • Ft2,049
    • Ft5,810
    • Ft3,759
    • Ft4,349
    • Ft5,904
    • Ft19,148
    • Ft9,690
    • Ft5,282