Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(115)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(115)
    • 5 Star(104)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/12/2021

    Przywieziono je szybko z Chin. Pakiet zawiera smartfon, kabel USB, zasilacz i małą instrukcję obsługi. Ale nie pochodzi z łuską. Tylna okładka jest zdejmowana, ładna. /do przetestowania w przyszłości. W każdym razie, pierwsze wrażenie jest bardzo korzystne dla tych pieniędzy. Mam nadzieję, że w przyszłości bez żadnych problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Telefon komórkowy jest w porządku. Ale przy włączeniu sieci WIFI połączenie z siecią WIFI nie zawsze działa. Połączenie z Hubsan zino nie działa jeszcze, Wifi z dronów połączenie Wifi nie jest rozpoznawane. Mimo hasła12345678.Nie działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Zakupy po obniżonej cenie z formułą „preorder", ale zajęło to dwa miesiące. Jak na razie wszystko wydaje się w porządku i to ładny telefon. Z czasem zobaczymy...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Wielka aparatura pasuje do obiecanej porcelany wysłanej w mniej niż 10 dni, niestety poczta w Brazylii, ze względu na strajk kierowców ciężarówek, ale dotarła w 30 dni wielki banggood super rekomendacja.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Dobry telefon, działa dobrze. Szybko. Pakiet zawiera smartfon, kabel USB i zasilacz oraz małą instrukcję obsługi. Do testowania w czasie, ale pierwsze wrażenie jest świetne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    Piwo Argus jest również bardzo zdrowe i smaczne. 5% alkoholu. Dotarcie zajęło 50 dni, bo nie było na stanie. Chciałbym przypomnieć światu, że Tajwan jest niezależny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    es un buen producto me llegó en tiempo estimado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Jakość dla pieniędzy. Ładne wykończenie, ale nie ma łuski.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Entregado el envio por GLS en tiempo y forma, antes de la fecha prevista. El producto una vez inspeccionado esta correcto y sin problemas. Faltará comprobar el buen funcionamiento del producto, que espreo sea correcto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Telefon jest bardzo ładny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$109.00
    • US$174.99
    • US$114.99
    • US$139.99
    • US$154.99
    • US$179.99
    • US$89.99
    • US$119.99
    • US$129.99
    • US$179.99
    • US$149.99
    • US$359.00
    • US$219.99
    • US$249.00
    • US$29.99
    • US$164.99
    • US$229.00
    • US$179.99