Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(215)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(215)
    • 5 Star(190)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/04/2022

    Cześć, dostałam telefon To było dawno temu, Trudno wybrać telefon bazując wyłącznie na jego wydajności bez wypróbowania go. Czekałam dwa tygodnie przed wysyłką. Dostawca GLS nie dostarczył mnie bezpośrednio, ale udał się do pobliskiego punktu przekaźnikowego. To jest telefon hybrydowy pomiędzy wytrzymałym telefonem i nowoczesnym telefonem w stylu Xiaomi. Zrobiłem zdjęcia aparatem, nie wiem, czy mogę usunąć znak wodny. Za 348€ fdp inc jest raczej ładny

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2022

    W końcu otrzymany, bardzo doskonały wybór.. Moja opinia jest taka, że: Ponad 90% zadowolonych z siebie osób. W szczegółach: 1- Aparat noktowizyjny niesamowity i jest doskonały. (pic/vid) (ang.). 2- Kamera zoom jest tylko 4x. i pod wodą Kamera dostępna, ale jeszcze jej nie użyła. 3- Prędkość przy starcie jest bardzo dobra. 4- Mówca nie jest zbyt jasny, kiedy odebrałeś telefon. 5- Ładowanie jest szybkie. 6- 2 karty SIM. 7- Urządzenie w ogóle jest szybkie ( przeglądanie, wideo itp...) 8- Możesz zapłacić za pomocą telefonu (NFC) 9- Dostępne odciski palców, ale i tak go nie użyłem. 10 - dźwięki są wysokie i dobre, na przykład dźwięk dzwonka. 11- Playstore dostępny 12- Galeria aplikacji HUAWEI również może zostać dodana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Bardzo dobry telefon ładne wykończenie otrzymał telefon późno ze względu na covid prawdopodobnie główna kamera jest w porządku z wyjątkiem osób poruszających kamera druga szerokokątna kamera jest ok, ale kiedy jest ciemno to nie jest jakość patrz zły w nocy przed trzecią kamerą wizja jest bardzo piękne zdjęcie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Przyszedł z tygodniową wysłaną pocztą, ale powiedzieli, że wyśle drugą wersję. I nie było pokoju, by otworzyć chip i kartę pamięci. Do tego jest piękny, zbyt szybki... Mnie też się podobało

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2022

    Produkt został wysłany szybko, jest to dobry telefon komórkowy, ale nie ma wyjścia słuchawkowego i ma natywną aplikację radiową FM, która wymaga użycia zestawu słuchawkowego. Warto, ponieważ jest wytrzymałym, wytrzymałym urządzeniem, które spełnia te wymagania.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2022

    Fantastycznie, naprawdę zakochałem się w tej komórce! To wie więcej, niż myślałem! Jest łatwy w użyciu, a jego waga również nie jest niebezpieczna. Zrobiłem kilka zdjęć po deszczu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2022

    WIĘZIENIE HURA! Przyszło po 2 miesiącach i 1 dniu. Zamówiłam 02/21/2022. Plusem jest trwałość (pancerna i ciężka). Przyzwyczaiłem się do Xiaomi. MIUI 13 nada. Idealne rozwiązanie dla mnie to odporność na czynniki zewnętrzne Doogee V20 z Xiaomi. Ale nie ma na co narzekać, jest OK.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2022

    Ótimo aparelho, tela amoled brilhante e nítida. Tamanho adequado para caber na mão. Celular perfeito, chegou em perfeitas condições.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2022

    Maganda sya, mukhang matibay, matagal lang syating prawie 2 miesiące, pero sulit naman, maganda talaga itong v20

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2022

    Telefon jest naprawdę dobry. Zwłaszcza z jego przedziałem cenowym. Jak na razie działa idealnie. Niezła kamera i szybkość. Ale dostawa trwała prawie dwa miesiące

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$119.99
    • US$189.99
    • US$149.00
    • US$199.99
    • US$199.00
    • US$249.99
    • US$259.00
    • US$279.99
    • US$114.99
    • US$179.99
    • US$124.99
    • US$104.00
    • US$319.00
    • US$189.00
    • US$159.99
    • US$129.00
    • US$329.00
    • US$72.99