Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(106)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(106)
    • 5 Star(99)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/09/2021

    Zajęło to 2 miesiące, ale jestem bardzo zadowolony z produktu. Jeszcze go nie użyłem. Ciężkie, wytrzymałe. To na pewno świetny telefon komórkowy. Nie wiem, czy słuchawki z blutooth pasowały do toastu, ale mi też się podobało. Wiadomości są takie, że nie ma słuchawek.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    To tylko adapter, to tylko adapter. Ale wszystko jest w porządku... Fon Padu... Naładowanie telefonu jest pełne cztery godziny. Długotrwałe... Ułatwmy to

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Dostałem telefon w ustalonym czasie, a cena bardzo dostępna, bardzo dobra jakość, przybyło zadbane i chronione, dziękuję, gorąco polecam sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Wielki, potężny telefon, który wytrzymuje wstrząsy, kurz i woda dotarły w 20 dni. Polecam go kupić, ale przybrał na wadze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    To dobry telefon, trwa dłużej niż się spodziewałem. To ciężki telefon komórkowy, ale to cena, którą trzeba zapłacić za zapasową baterię, trwającą 2 dni w sposób ciągły. Kamera jest w porządku. Czujnik jest samsung, a jego 48 megapikseli wygląda dobrze. Brakowało mi akcesorium, ale Banggood natychmiast mi odpowiedział Meksyk nie płaci dodatkowych podatków

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Bardzo solidna konstrukcja samego telefonu - co do przesyłki, jestem mile zaskoczony z szybkości dostawy. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Przybyli przed czasem. Doskonała obsługa. jest powszechnie polecany. Co do smartfona, sprzęt jest dobrej jakości. I oprogramowanie, które właśnie ustawiam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Otrzymano w dobrym stanie tysm....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Przybył znacznie szybciej, niż się spodziewaliśmy. Za jakieś trzy tygodnie, kurierem. Według opisu, język węgierski bardzo dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Telefon dobrze odbierany, ale dużo czekania...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft54 523
    • Ft39 652
    • Ft52 871
    • Ft59 480
    • Ft46 261
    • Ft37 673
    • Ft52 871
    • Ft99 136
    • Ft24 454
    • Ft16 520
    • Ft13 215
    • Ft41 305
    • Ft13 215
    • Ft49 566
    • Ft13 215
    • Ft107 397
    • Ft76 003
    • Ft52 871