Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(422)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(422)
    • 5 Star(389)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/01/2021

    Telefon Doogee S96 przybył na czas, dając nam naprawdę potężny telefon. Na, spotykamy normalny ekran, tutaj zauważam, że to jest „najsłabszy" link na telefonie. Android 10, dobry aparat, mocna bateria, przy normalnym użytkowaniu, trwa co najmniej 3 dni. Ogólnie bardzo dobry telefon, mówię to tak, że Huawei Mate 20 o tym przesiadłem się. Stosunek ceny jest bardzo dobry!

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    So i waited about 2 months for it, but i buy it in preorder so i was expecting that. Smartphone work fine, it arrived with no damage. It comes with evrything you need to place a screen protector. The headphones are unexpectedly good but little bit uncomfy to wear for longer time. Yup its heavy and huge like a brick but you know what are you buying. First call on the phone was very good no problems with talking. Android 10 works fine, transfering all previous data and aplications was very easy. Speaker works fine too. And some shoots from cameras :nightvision (cellar pitch black i couldn't see my hand), macro, wide angle shot,, but i dont give you selfie im too shy XD but trust its very good with option to blur surroundings and focus on faces (yes not not only one O_O), Main camera works fine too but the photos are too big to place here. GPS, baterry, and other things not tested yet. If somone intrested how it works ask me later in coments - it was just one day of using :)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Produit correspondant bien à la description, réception de la commande hier, donc pas eu le temps de tout analyser. Concernant la logistique, expédié un mois après la confirmation de la commande, s'est très long, une fois expédié un peu plus de 2 semaines pour arriver. Produit bien emballé et protégé. Boîte complète casque, chargeur, protection supplémentaire de l'écran et lingettes (le téléphone en étant déjà équipé d'origine), accessoires pour ouvrir le compartiment double sim et sd. Le téléphone semble robuste, lourd mais j'avais le doogee S60 avant fin donc Pas dépaysé. N'a pas planté n'y laguer lors des divers installation, téléchargement, écoute musique, ouverture d'app multiples. Bon cela a quand même presque vidé la batterie en plus de 24h, en utilisation normale cela doit être plus. Partie caméra, plutôt pratique, mais la caméra Macro bug photos hachurées (cf photos jointes) plus ou moins en permanence. Concernant le sav je viens juste d'ouvrir un ticket biz le chat on line, je ne peux donc pas encore le prononcer A suivre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Otrzymałem ją bardzo szybko. To świetne urządzenie: szybko, nie zamyka się, jest piękne, zdjęcia są spektakularne. Co do ruchu oporu, nie muszę nawet mówić, bo to jest rewelacyjne.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Szuper jól néz ki. Jól működik. Elég későn jött meg. Két hónap. Pedig mikor még rendeltem volt raktárba. Pár nap után azt írták elő rendelés. November elején rendeltem meg. Karácsonyra szerettem volna. Január 10.-én kaptam meg. Lekéste az ajándékozást.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Świetny aparat, bateria działa cały dzień cicho w zależności od użytkowania trwa 2 dni, bardzo dobry aparat, super szybko się nie zamyka i nie grzeje, trochę ciężki nie radzi kobietom! Dźwięk do słuchania super głośnych hymnów.Audios ZAP Watts bardzo głośny. (Jedynym problemem jest to, że audio na połączeniach jest trochę niskie nawet przy użyciu opcji głośnika) Poza tym jest doskonały, wytrzymały, piękny telefon komórkowy..

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Dzięki za zmianę produktu, jestem bardzo zadowolony z Ulefone 10, a także przybył obiecany prezent na zakup =PUNC= dzięki teraz je wczytać i spróbować ich

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Zamówienie zajęło ponad dwa miesiące. Kiedy składałem zamówienie, było dostępne w magazynie i w kontakcie z obsługą klienta, było to niedopuszczalne... Telefon ma dobrą jakość konstrukcji. Wydaje się też działać dobrze... Jedyny sposób, by odejść... Kiedy zobaczyłem prawdę, narodził się w pierwszym miejscu, a na drugim miejscu, z drugim nabożeństwo było idealne... Świat miał wiele problemów z przejściem na wyższy poziom...

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Mobilny top, już otrzymany tydzień, bardzo dobry, kupiony do wymiany mojego starego S60, który ma już 3 lata i działa doskonale...doogee ma świetne urządzenia

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Dokładnie zgodnie z opisem, produkt wysokiej jakości dla Twojej propozycji i kamer nocnych działa tak samo jak pozostałe.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft37,019
    • Ft54,297
    • Ft42,884
    • Ft72,499
    • Ft41,647
    • Ft58,616
    • Ft220,593
    • Ft27,764
    • Ft163,513
    • Ft3,730