Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(552)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(552)
    • 5 Star(511)
    • 4 Star(30)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/01/2021

    Telefon Doogee S96 przybył na czas, dając nam naprawdę potężny telefon. Na, spotykamy normalny ekran, tutaj zauważam, że to jest „najsłabszy" link na telefonie. Android 10, dobry aparat, mocna bateria, przy normalnym użytkowaniu, trwa co najmniej 3 dni. Ogólnie bardzo dobry telefon, mówię to tak, że Huawei Mate 20 o tym przesiadłem się. Stosunek ceny jest bardzo dobry!

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Telefon jest zasilany przez MediaTek Helio G90, zakład gier mobilnych chipa, posiada 8 GB pamięci RAM i 128 GB pamięci UFS. Pomimo marketingu MediaTek, Helio G90 po prostu nie spełnia oczekiwań i osiąga słabe wyniki w odniesieniach, chociaż dość dobrze konkuruje z wyborem nie - 5G średniej klasy Qualcomm.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    So i waited about 2 months for it, but i buy it in preorder so i was expecting that. Smartphone work fine, it arrived with no damage. It comes with evrything you need to place a screen protector. The headphones are unexpectedly good but little bit uncomfy to wear for longer time. Yup its heavy and huge like a brick but you know what are you buying. First call on the phone was very good no problems with talking. Android 10 works fine, transfering all previous data and aplications was very easy. Speaker works fine too. And some shoots from cameras :nightvision (cellar pitch black i couldn't see my hand), macro, wide angle shot,, but i dont give you selfie im too shy XD but trust its very good with option to blur surroundings and focus on faces (yes not not only one O_O), Main camera works fine too but the photos are too big to place here. GPS, baterry, and other things not tested yet. If somone intrested how it works ask me later in coments - it was just one day of using :)

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    perfekt szybka dostawa super to drugi min ten motel miałem przez 5 lat tyko te telefony wytrzymałe są mają kłopoty z głośnikami ale samu można wymienić model s 96 pro ok raz zbil się ekran łatwa wymiana przy zamoczeniach odporny ale głośnik po czasie padnie jak we wszystkich tego typu nie odporne na opiłki metalu dostają się do głośnika ale za tą cenę jest ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Produit correspondant bien à la description, réception de la commande hier, donc pas eu le temps de tout analyser. Concernant la logistique, expédié un mois après la confirmation de la commande, s'est très long, une fois expédié un peu plus de 2 semaines pour arriver. Produit bien emballé et protégé. Boîte complète casque, chargeur, protection supplémentaire de l'écran et lingettes (le téléphone en étant déjà équipé d'origine), accessoires pour ouvrir le compartiment double sim et sd. Le téléphone semble robuste, lourd mais j'avais le doogee S60 avant fin donc Pas dépaysé. N'a pas planté n'y laguer lors des divers installation, téléchargement, écoute musique, ouverture d'app multiples. Bon cela a quand même presque vidé la batterie en plus de 24h, en utilisation normale cela doit être plus. Partie caméra, plutôt pratique, mais la caméra Macro bug photos hachurées (cf photos jointes) plus ou moins en permanence. Concernant le sav je viens juste d'ouvrir un ticket biz le chat on line, je ne peux donc pas encore le prononcer A suivre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Otrzymałem ją bardzo szybko. To świetne urządzenie: szybko, nie zamyka się, jest piękne, zdjęcia są spektakularne. Co do ruchu oporu, nie muszę nawet mówić, bo to jest rewelacyjne.

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Szuper jól néz ki. Jól működik. Elég későn jött meg. Két hónap. Pedig mikor még rendeltem volt raktárba. Pár nap után azt írták elő rendelés. November elején rendeltem meg. Karácsonyra szerettem volna. Január 10.-én kaptam meg. Lekéste az ajándékozást.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Przybył bardzo dobrze zapakowany, chroniony, niczego nie brakowało, szybka dostawa trwała około 30-35 dni, zrobił kilka testów i to działa. Bardzo dobry telefon komórkowy

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Świetny telefon, którego nie wyobrażam sobie, ma w sobie imponującą dużą mocną, spełnia moje potrzeby w terenie. Zrobiłem wrażenie. Chcę podziękować zespołowi witryny Banggood, programistom Doogee i zespołowi poczty

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 007VIP3
    BR
    26/10/2021

    Doskonały produkt, aparat, jakość, odporność na upadek, woda. To nie pozostawia niczego do życzenia, wszystko, co obiecuje producent, on dostarcza. Co to za ciężka bateria, minęły cztery tygodnie, odkąd jestem na telefonie komórkowym, a ładowałem ją tylko cztery, pięć razy, twoja doskonała ładowarka. Nic, co można spierać się, tylko kłamać, aby wskazać, że mogą kupić bez obawy o szczęście. Super szybka wysyłka, to było przyjść przed czasem, ale mieszkam w Brazylii, i tutaj pobiera opłaty importowe, w przeciwnym razie to byłoby szybciej, i taniej kkkkkk. Gratulacje doogee, na doskonałe urządzenie, i Bang dobre dla wysyłki produktu, zaangażowanie dla konsumenta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft54 386
    • Ft89 579
    • Ft35 190
    • Ft36 790
    • Ft118 373
    • Ft36 790
    • Ft53 106
    • Ft105 576
    • Ft38 389
    • Ft124 772
    • Ft23 675
    • Ft51 187
    • Ft51 187
    • Ft43 188
    • Ft9 595
    • Ft14 397
    • Ft105 576
    • Ft4 060