Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(56)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(56)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/07/2020

    Witam otrzymałam mój pakiet w dobrym stanie, ale są niewielkie ślady zużycia na logo DOOGEE odbiornika modułu mam tylko problem, nie mogę podłączyć mojego Doogee S95 Pro do mojego komputera, aby umieścić muzykę i zdjęcia? Czy ktoś może mi pomóc? Dziękuję.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2020

    Świetny produkt w 100%.Przyszedłem tutaj, aby zadzwonić do VCS, aby wysłać mi moduł baterii i słuchawek, otrzymałem tylko jedno pudełko z urządzeniem, proszę rozwiązać ten problem, jestem bardzo smutny i niezadowolony.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    telefon działa, nie stety nie miałem odwagi przetestować go w warunkach podwodnych jak to robiłem ze spokojem we wcześniejszym modelu S60LITE. Głośnik padł po miesiącu. 6.5/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    GREAT PHONE, great price. Fantastic speed of dialing and transfering data from Web. A lot of memory to use. Phone arrived well packed in a Hard Carton box that has ensured a safety transport. Transfer time was very short and as it was deffined - 3 to 5 days. Arrived in 3 days. Great jov Banggod!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Doskonały telefon, bardzo szybki i bardzo trwały, doskonałe opakowanie, dotarł w idealnym stanie przed datą dostawy. Bardzo polecam. (tłumaczone)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Poniżej spodziewanej wydajności...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    very good phone,sturdy,many apps and operations,good camera

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Bardzo zadowolony z telefonu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Bardzo dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Dobra rzecz... ale dostawa trwa około 19 dni 😅

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft98 358
    • Ft39 017
    • Ft32 784
    • Ft39 341
    • Ft37 377
    • Ft45 899
    • Ft54 423
    • Ft88 522
    • Ft62 292
    • Ft37 702
    • Ft42 620
    • Ft32 784
    • Ft36 062
    • Ft37 702
    • Ft75 407
    • Ft78 686
    • Ft98 358
    • Ft16 587