Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(29)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(29)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/02/2021

    W końcu nadszedł

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Po zapłaceniu trzeba było dostarczyć miesiąc i tydzień. Nie było gorzej. Dotarło dobrze uwarunkowane. To drugi Doogee, jakiego kupiłem. Byłem zadowolony z S70, mam nadzieję, że ten jest lepszy. Muszę tylko sprawdzić, czy działa poprawnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2020

    Świetny produkt, jak to jest z opisu zupełnie nowy, działający, idealne opakowanie polecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Dobry telefon, Pamięć mieści się między 5 a 6 GB dostępne RAM, kiedy nie są używane aplikacje, aktualnie działa Android 9, nie wiem kiedy zostanie ulepszony do Androida 10, bateria wytrzyma 5 do 6 godzin ze stałym graniem, świetnymi wizualizacjami, W przeciwnym razie bateria wytrzyma ponad 8 godzin, zalecałbym ładowanie go przez noc, chyba że jesteś lekkim użytkownikiem lub kupić pakiet baterii. Ekran jest trudny do odczytania w bezpośrednim świetle słonecznym, jasność adaptacyjna nie ma żadnego efektu obserwacyjnego, gdy jest włączana lub wyłączana. Tryb skupienia i światło nocne / spać nie przeszkadzają jest doskonałą cechą. Nie ma sztućców. Nie jest wyposażony w podnośnik słuchawkowy 3.5, zakładam, że musi to być złącze USb-c.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Tutto preciso com'è primo ordine arrivato prima del previsto. E un telefono che dura in cantiere. Ottimo prodotto provato ancora e in buon stato e funzionante di solito a me un telefono dura massimo 3 Messi questo ancora dura. Attuale acquisto e di riserva.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Nie ładnie S95 nie jest w porządku, jest pusta po 6 naszych en bardzo gorąco z pracy i załadunku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Bardzo ładny i wytrzymały telefon doskonały dźwięk i mocna szybkość i wyświetlacz Full.hd dzięki bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    TF się pomyliło, obsługa sim jeden została zamontowana do góry nogami Musiałam go zmusić, żeby zrobił symulację Chcę otworzyć roszczenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Nadal nie otrzymałem mojego zamówienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Otrzymane opakowanie. produkty zgodne z wymaganiami 😀 A 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft89 718
    • Ft83 309
    • Ft70 492
    • Ft35 244
    • Ft80 105
    • Ft2 586
    • Ft20 184
    • Ft1 375
    • Ft13 455
    • Ft0
    • Ft41 653
    • Ft67 287
    • Ft76 900
    • Ft159 895
    • Ft86 513
    • Ft105 739
    • Ft70 492
    • Ft14 737