Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(895)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(895)
    • 5 Star(825)
    • 4 Star(50)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(10)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/01/2022

    Kocham telefon komórkowy przybył przed terminem mniej niż miesiąc 26 dni! Mieszkam w São Paulo (Stolica). Zostałem opodatkowany tak 255.60. Komórka jest dość ciężka i bardzo mi się spodobała, zobacz zdjęcia. Daj mi coś w stylu.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Przybyliście szybko, nie opodatkowano mnie. Ładny, wytrzymały telefon, szybki procesor. Mój mąż i ja uwielbiamy to. Przychodzę z dwoma filmami, jeden już stosowany, kabel ładujący i połączyć telefon, paleta, aby otworzyć drzwi tak i sznurek.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Bardzo dobry lubi bardzo bardzo bardzo przyszedł produkt prosto nawet bez poblemy Bałem się, że to był mój pierwszy zakup poza Brazylią cieszył się dużo Recombdo dla wszystkich i przyszedł na czas.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Telefon przyszedł pierwszego dnia obiecanej dostawy.Wszystko jest w porządku, nienaruszone.Poważny kawałek, ma wagę. Nie ma go w literówce, ale dodają gniazdo USB-C do 3.5 jack, który ma tę słuchawkę nadal może go używać. Ma wygodny, stabilny uchwyt, a nie trwałą rękę, urządzenie do ściskania, musi przetrwać tę gehennę. Wierzę, że to przetrwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2022

    W pełni wytrzymałe smartfony DOOGEE S88 polecam każdemu, kto lubi go i hô, nie test Hô, czy jest to rzeczywiście woda jest pozostawiona na prawie 30 godzin w słoiku wodnym, , Zaraz po tym, jak wyciągnąłem wszystko działa normalnie, show poleca sprzedawcy 👍🤝

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    przyszedł przed harmonogramem przyszedł sposób, o który prosiłem, ale za import został naliczony, ale normalne zakupy azsim bardzo zadowolony

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Przepraszam za późną recenzję, przedmiot przyszedł na 23/8/2021... Głównie jestem zadowolony z jakości produktu... Dzięki za prezent...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    Na lang wachten heb ik besloten in plaats van de DOOGEE smartphone, voor deze oukitel telefoon te gaan. Vandaag is de telefoon aangekomen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Zamówione w dniu 20/08, szacowany termin dostawy w okresie od 07/09 do 17/09 nadszedł 02/09. Bardzo szybko, powiadomienie kuriera o dacie dostawy drogą mailową. Więc więcej niż pozytywna ocena przesyłki. Produkt, jeszcze nie przetestowany, wydaje się być w doskonałym stanie, a to, co otrzymał, jest zgodne z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Bardzo polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$169.99
    • US$229.00
    • US$189.99
    • US$134.00
    • US$379.99
    • US$194.00
    • US$54.99
    • US$114.99
    • US$219.99
    • US$209.99
    • US$109.99
    • US$539.00
    • US$339.00
    • US$289.99
    • US$239.99
    • US$244.99
    • US$109.99
    • US$77.99