Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(731)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(731)
    • 5 Star(681)
    • 4 Star(46)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/01/2021

    DOOGEER S88 jak w reklamowanym, długi czas pracy baterii 10000mah, polecam.... Ale nie wszystko jest w języku portugalskim -BR, brakuje aktualizacji systemu rozpoznawania liter, umieszczania plików, piosenek. Ale jest wodoodporny, kamery doskonałej jakości. Mam nadzieję, że uaktualniliście dla akceptacji urządzeń w ogóle... Ale to jest dobre, solidne, wszystko czego oczekiwałem od DOOGERA. Polecam...

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Kup Czarny Piątek gotowy na Rm819. Jest usatysfakcjonowany, bateria wytrzyma dwa dni dłużej, bo to siła robocza. Nadaje się do pracy jako panda morska, gwinea itp. Ten funt kazał mi go kupić. Nie wyskakujcie z Malezji, on znowu podąża drogą morską.

    Komentarze (22)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Na początku nie sądziłem, że to dostanę. Martwiłam się. Czekałem 21 dni, a telefon dotarł cały i zdrowy z 99% ładunku. Może to opóźniło covid. Nie martw się o namierzanie, jeśli nie zobaczysz, że czeka 5 lub 8 dni i powinno się pojawić. Banggood widziałem, że jest bardzo wiarygodne, ale z pewnymi wadami i do tego daję 4 gwiazdki.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Gruby, ogromny i masywny telefon, jak za dawnych dobrych czasów, ale nie do porównania z cegłą. Jeśli używasz telefonu tylko do makijażu, to na pewno nic dla ciebie. Chuligani i obrońcy prawa mogą użyć tego do własnej obrony. Pracownicy i pracownicy mogą również kupić ten telefon bez obaw, że stanie się z nim coś złego. Po moich poprzednich głośnikach, wygląda na to, że telefon praktycznie się nie psuje, co było również moim powodem zakupu tego telefonu.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Po 22 dniach roboczych przybył smartfon, stosunkowo szybki czas. Przybyli w czasie dostawy. I po 1 miesiącu użytkowania, nie przedstawił praktycznie żadnego problemu, poza tym, ponieważ ledowe światło z tyłu nie włącza się przez większość czasu, a jeśli użyję go zbyt długo z routerem na nim zacznie się trochę nagrzewać, Ale poza tym nie mam żadnych skarg. Na ekranie ze wszystkimi elementami opisanymi w jego opisie jest poziom jasności... ..nawet ze światłem słonecznym, tutaj w środku stanu São Paulo w Brazylii. To najlepszy smartfon pod względem sygnału, jaki kiedykolwiek widziałem. W MOIM PRZYPADKU, że używam dość dużo telefonu komórkowego, bateria wytrzymała około półtora do dwóch dni, jej dźwięk nie jest wcale niski w głośności, ale również nie jest najwyższy. Jeśli zamierzasz kupić smartfona z powodu kamer, będziesz tego żałować, ponieważ jego ultra-szeroki aparat jest bardzo zły i nie można zmienić ostrości ( ultra-szerokiej kamery), ale główny aparat 21MP jest stosunkowo dobry, Czasami zdjęcia są ciemne, ale dostosowanie miejsca jest lepsze, w trybie portretowym (tryb ze skupieniem na obiekcie i rozmyciem tła) Zdjęcie wygląda dobrze, jego przednia kamera ma godzinę, która wygląda lepiej niż główny tył. Jest wyposażony w 115 GB pamięci wewnętrznej dostępnej do użycia. Jego dźwięk jest dobry. Ale ogólnie to daje wszystko, co obiecuje, i jest to dobry telefon komórkowy jak na jego zakres i cenę, biorąc pod uwagę, że ma być super mocny.

    Komentarze (17)
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2020

    Niewłaściwe zarządzanie sprzedażą. Funkcja wysyłania e-mail do otrzymania odpowiedzi w ciągu jednego dnia zawodzi przez dwa tygodnie, że muszę twierdzić. Ten telefon jest sprzedawany z obrazem nie złamać. Drugiego dnia go upuściłem, a przycisk do ściśnięcia głośności i bloku się zepsuł. Nie ma mowy, żeby mnie podano. Nie kupię znowu dla Bangog. Inne firmy mają 100% łatwość w razie jakichkolwiek problemów.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    W końcu przyszło dzisiaj. Zamówiłem ten niesamowity telefon w grudniu, 29 grudnia 2020 i przyjechałem dzisiaj 22 stycznia 2021 roku. To nie jest takie złe jak na ramy czasowe. Ten telefon jest ogromny i można stwierdzić po wadze i wyglądzie, że jest zbudowany z jakości. Mogę ci powiedzieć, że warto czekać, więc bądź cierpliwy, kiedy złożysz zamówienie, bo dostaniesz je w mgnieniu oka. Na twoim miejscu, złóż zamówienie teraz, bo pożałujesz, gdy przestaną robić to w przyszłości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Cześć Banggood, Jestem bardzo zadowolony z produktu i z szybkiej dostawy. Tylko pudełko zostało uszkodzone przez dostawcę - zobacz zdjęcie - z przyjemnością otrzymam puste pudełko, ale nietknięte - na ten dzień, albo chcę chronić to piękne urządzenie. Dziękuję, za przesłanie mi nowej, ładnej skrzynki. Kalle, Francja, Prowansja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    To jest mój siódmy telefon startujący z doogee d70 , czarny widok, zbroja ulefona, potem doogee s60, potem zbroja 5 i Homtom z11. Nie mogę powiedzieć, że będę nadużywał jak ludzie testowi, żeby go podlać, zamrozić. Podgrzej go lub zrzuć na 10-15 stóp, ale nadal idę do lasu, gór, mokrego obszaru przez cały rok. Upadnij na twarde piętro ponad 100 razy. Chociaż nie używałem wszystkich wysokiej klasy telefonów, ale ten jest prawdopodobnie najbardziej wartościowy z najszybszym procesorem, dużo Ram, pamięci i baterii wraz z bezprzewodowym ładowaniem. Jest lekki z baterią 10000mah (ale grubość, choć mała niż z11, który mieści się w plecaku Szlak lub kamizelce taktycznej ), już czuć, że gładkość przegląda się, gdy go uruchomisz i grasz. Nie mogę powiedzieć, że kamera jest najlepsza, ale przyzwoita. Doogee teraz na tyle mądry, aby podążać za innymi producentami, aby umieścić miękki guzek na wszystkich 4 rogi, jak z11 i zbroja, przed twardym plastikiem, który jest łatwo rozbity lub który powoduje wyciek wody. Plus teraz możesz kupić tpu i inne walizki, których nie ma wielu telefonów. Będę polecać, jeśli są ludzie na świeżym powietrzu, ten jest dobrze wyceniony, że będę polecać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Przybył przed oczekiwanym, wydaje się w porządku na teraz, ale zobaczymy w przyszłości jak bateria trzyma się (10000mAh), co jest najważniejsze dla mnie. Mam dwa ekrany ochronne (nie hartowane szkło), z których jeden jest już włączony, a drugi jest do rezerwy. Istnieje również rodzaj łańcucha, aby przymocować telefon do przedramienia, w przypadku, gdy opadnie, co jest całkiem fajne (staroświeckie). Zapłaciłem też 5 dolców, gdy zamawiałem ubezpieczenie na uszkodzony ekran. Zobaczymy, jak to wyjdzie. (ekran i ubezpieczenie /pszenica to oszustwo czy nie) Zwłaszcza, że to telefon służbowy. W sumie wydaje się to dobrym produktem. Doceniam niską cenę ładne opakowanie. Tyle na razie DOOGIE...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft108 410
    • Ft89 825
    • Ft102 215
    • Ft52 655
    • Ft83 630
    • Ft68 142
    • Ft9 289
    • Ft74 337
    • Ft46 460
    • Ft6 192