Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(159)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(159)
    • 5 Star(148)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/04/2021

    Piękny telefon lubiany dość dotarł na czas przybył w idealnym stanie ma głośny dźwięk i dobry aparat jest dobry, kiedy zakup jest już wiedzieć, że jest bardzo solidna komórka, więc nie można narzekać, że jest duży i szeroki, ale dobrze piękny mój jest 8 GB Ram i 128 pamięci wewnętrznej

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Wykonany jest z bardzo wysokiej jakości materiałów. Wygląd jest bardzo ładny. Pokryty metalem podkład niepoślizgowy z gumową powłoką. Gorilla Glass 5 butelek. Waży znacznie ( 372 g ), ale ma bardzo dobry uchwyt na średniej wielkości dłoni. Wyświetlacz daje dobry widok FHD. Jasność jest dobra. Przyciski kontrolne działają dobrze, są małe czułe. Wyświetlacz LED na wyświetlaczu ma silne światło. Tylny panel może również ustawić podwójny LED ( powiadomienie, ładowanie baterii, nieodebrane połączenie, muzyka ). Ka mera jest dokładnie w porządku, szybkie skupienie, wiele funkcji. Brak optycznej, cyfrowej stabilności obrazu. Android 10Q ładuje się szybko po włączeniu. Aplikacje działają szybko, bez przeszkód. Dźwięk jest czysty, rozmowa jest dobrze słyszana. Tylny głośnik jest mono, ale głośność jest dobra. Język węgierski wynosi 90%. Jeśli nie jesteś wadą wielkości i wagi, kupisz dobry telefon w dobrej cenie. Wady: aktualizacja Androida nie jest spodziewana, poprawki bezpieczeństwa Google zostały wprowadzone w styczniu 2021 roku. Co jest zachęcające, że Android 10 działa bardzo płynnie przez telefon. Cena w sklepie Banggood jest najlepsza.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Buying from Malaysia. almost 1 month to receive the item. the phone received in good condition. I hope everything is good as for now I have no complaints.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Doogee s88 plus jest doskonałym telefonem vis-a-vis jego bardzo przystępnej ceny. Bardzo dobra kamera główna i duży 8 GB RAM z 128 GB ROM. Godne pochwały. O wiele lepsze specyfikacje niż S88 Pro.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    everything is good, 1 month in transit, works good feels good few tiny aesthetic notches and nicks but nothing huge speaker isn’t good but that was expected camera has no stabilizer

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Dostawa jest szybka, dobra pasuje ładnie. Jest zrównana z ziemią od strony pakowania bardziej skromna. Dla hp może być ulepszony dla jego aplikacji wyrzutni. Ogólnie bardzo dobry i polecam do zakupu S88 plus

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Minden rendben zajlott. Csak egy hét után indították el az árut mert nem volt raktáron. Megrendeléstől számítva kicsit több mint 3 hét alatt érkezett.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Beli pada 11/06/2021 dan sampai pada 23/06/2021. Terbaiklah... tak sampai sebulan pun. tq Seller

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Przybył w mniej niż 1 miesiąc, w porządku, zła część była stawka, uznał to za trochę absurdalne. Przetestujmy to i sprawdźmy, czy jest zgodne z ofertą. Jak na razie, wszystkie świetne :)

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Po pierwsze, w ciągu 19 dni przybył do Europy Wschodniej. Byłem bardzo zaskoczony, aby zobaczyć pracę logistyczną, jak powiedzieli, że będzie, Jestem bardzo szczęśliwy klient. Co do telefonu, bateria trzyma się obietnicy. (4-5 dni ogólnego użytkowania, mniej, jeśli używam go jako GPS, dużo więcej, jeśli używam go tylko jako „telefon") Ekran jest doskonały, kamera jest wystarczająco przyzwoita, wodoszczelność jest wiarygodna, ponieważ włożyłem go do zlewu i umyłem, OS ma swoje problemy, ponieważ większość rzeczy nie zadziała bez geolokalizacji, ale odkładając to na bok, jest stabilny i niezawodny. Bezprzewodowe połączenia są wiarygodne, jest wystarczająco szybkie i dostosowane i wystarczająco wiarygodne, aby być telefonem każdego dnia dla ludzi na zewnątrz, do których był reklamowany. Dla 200 lalek to jedyna opcja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft39,156
    • Ft99,448
    • Ft74,585
    • Ft41,645
    • Ft155,389
    • Ft24,860
    • Ft9,320
    • Ft49,722
    • Ft211,023
    • Ft40,399