Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(96)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(96)
    • 5 Star(85)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/07/2021

    Mocny dom telefoniczny. Odporne na uderzenia narożniki. Jasność jest dobra. Dźwięk jest dobry dzięki głośnikowi 2W. 8 GB pamięci RAM, telefon jest szybki. Kamery w słabym punkcie wszystkich telefonów DOOgee. Jest przeciętny jak na telefon. Niestety, może być lepiej. Akumulator zapewnia kilka dni użytkowania. Waga jest odpowiednia dla parametrów. W tej cenie to dobry zakup. Jest język węgierski, USB-C, ładowarka unijna. Specjalna funkcja: pomiar temperatury ciała człowieka / obiektu. Licznik kroków.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Urządzenie jest powolne, średnio przeciętne telefony komórkowe, miał S8 i był znacznie lepszy, jest bardzo ciężki, ale powodem zakupu było to, że był niezniszczalny, wydaje się bardzo silny nawet. Sprzedawca TB sprzedał mój produkt, a nawet wtedy nie miał akcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Kamera po teście pokazuje 9,4MP zamiast zadeklarowanego 16MP. Termometr nie jest dokładny. To dlatego strzelam do gwiazdy. Po dalszym użyciu, dokończę to.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Wszystko jest w porządku z zamówieniem szybkie i widouth problem jakości produktu 10/10.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Telefon jest naprawdę bardzo dobry i jest wart swojej ceny. Zaznaczyłem jedną gwiazdkę z powodu dwóch wad konstrukcyjnych. 1) Nie ma warg na pokrywie telefonu, więc pada płasko na twardą powierzchnię lub może drapać, jeśli położysz telefon twarzą w dół. 2) Przyciski boczne są bardzo wrażliwe, więc zawsze je aktywujesz, gdy włożysz telefon do kieszeni lub futerału. Poza tym, telefon jest elastyczny, a bateria działa przez długi czas. Wysłanie telefonu zajęło dużo czasu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    I finally received it! I've placed an order 3 months ago and probably the package was lost but they've send me a new one. It's a beast! About 3-4 days of usage with one charge! ❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Bardzo dobry w komórce, przybył przed terminem, doskonały produkt. Warte czekania. Polecam Komórkę. Na pewno kupię ponownie na tej stronie, jest niezawodny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Excellent smartphone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Doskonały smartfon i szybka dostawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$229.00
    • US$199.99
    • US$159.99
    • US$339.00
    • US$129.99
    • US$109.99
    • US$94.99
    • US$99.99
    • US$359.00
    • US$29.99