Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(62)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(62)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/09/2022

    To nie jest grube urządzenie. Dobra obudowa. Kamera noktowizyjna. Ładowanie USB-C. Lekkie czytanie. To dobry mecz dla ręki. NFC. EU adapter do ładowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2022

    Telefon nie jest wielkości cegły. Grubość i waga są w porządku. Długa pamięć, szybka, bez opadania. Wymienne podkłady. Przezroczysty podkład naprawdę rozjaśnia wygląd. Pełny język węgierski, NFC, ładowanie USB-C. Kamera jest średnia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2022

    To dom bez poślizgu. Średnia kamera. Wyświetlacz jest dość wyraźny. Bateria wystarcza na więcej niż 1 dzień. To dobra cena. 6 GB pamięci RAM. Ładowanie USB-C. Ładowarka EU.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2022

    Przybyliście cali i zdrowi. To jest świetny telefon, nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2022

    Doskonały produkt, piękny i w idealnym stanie nie wspominając, że przybył przed wskazanym okresem. Bardzo się cieszę z gratulacji dla zespołu. Nie wspominając o tym, że ubezpieczenie taryfowe zwróciło mi zwrot przed okresem przewidzianym na gratulacje top bardzo zadowolony z mojego Doogee s61 pro. Dziękuję ☺️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2022

    przybył i robię test, ale wygląda świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2022

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2022

    Super sprzęt,przyszedł bardzo szybko.Aparat jeszcze lepszy niż w opisie 108MP! Polecam!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2022

    Świetny telefon w tej cenie, dał go mojemu dziecku i był bardzo szczęśliwy. Dostawa była szybka 2 tygodnie max od zamówienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2022

    Wygląda bardzo dobrze!! dzięki ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$279.99
    • US$149.99
    • US$269.99
    • US$379.99
    • US$34.99
    • US$44.99
    • US$11.99
    • US$8.99
    • US$22.49
    • US$23.99
    • US$10.49
    • US$39.99
    • US$13.99
    • US$10.99
    • US$17.09
    • US$32.29
    • US$77.99
    • US$77.59