Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(117)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(117)
    • 5 Star(109)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/02/2021

    Halo, telefon działa tylko w WiFi. Nie działa w sieci komórkowej (bez dostępu do internetu) tylko połączenia i SMS-y działają. Wszedłem we wszystkie ustawienia

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Mój ojciec to dostał, przeżył tak daleko, było warto. Wydaje je raz w miesiącu. Kamera jest dość niska, ale nie robi złego zdjęcia. Do tej pory nie było problemów, nie rzuca połączenia, żadnych przerw w połączeniach zrozumiałych w obu kierunkach rozmowy. Ponieważ mój ojciec nie używa wielu funkcji, takich jak np. czytniki odcisków palców.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Mam to mniej niż 15 dni, co jest niesamowite, a opłata za wysyłkę jest lepsza niż lazada, shopee i aliexpress! Najlepsze jest to, że dostałem go dzień przed urodzinami. Podoba mi się, 😍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Telefon działa dobrze. Opakowania wyposażone są w adapter z 2 pinami AC, 3 gniazdo adapterowe, 1 usb typu c, 1 dodatkowy obluzowany ochraniacz ekranu, 1 osłonka kamery, 2 chusteczki (mokra i sucha) oraz 1 małą linę (do mocowania na nadgarstek lub inny). Zajęło to około 1 tydzień, aby przedmiot został dostarczony, który jak podano w szczegółach. Dziękuję!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Comprei o S59 pró, estou muito satisfeito, entrega antes do prazo, comprei também o Umidigi Bison, dois super Celulares, Eu super recomendo a Loja BANGGOOD.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Sensacyjny telefon komórkowy robił testy wytrzymałościowe, działa naprawdę dobrze, szybko z dużą ilością baterii, trwa całkiem, gorąco polecam

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Doskonałe zakupy strony zamówienie przybyło na czas gratulacje do Banggood.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Dokładnie 12 dni do Indonezji. Chociaż meble nie są bardzo schludne, ale jakość i obsługa są bardzo dobre jak opis.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Otrzymałem już produkt. Jest w dobrym stanie. Nie spodziewałem się, że dostarczy go w najbliższym czasie. Dzięki, Doogee za ten wspaniały, twardy telefon i jestem bardzo szczęśliwy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    S59 przybyło z ponad 85% ładunkiem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft38,871
    • Ft74,042
    • Ft49,360
    • Ft41,342
    • Ft67,872
    • Ft37,019
    • Ft15,118
    • Ft209,486
    • Ft163,513
    • Ft3,329