Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(232)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(232)
    • 5 Star(224)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/02/2021

    Silna konstrukcja, gumowany podkład, niepoślizgowy. Jasność wyświetlacza powinna być stosowana maksymalnie, wtedy jest to właściwe. Aplikacje działają szybko. Bateria wystarcza mi na trzy dni. Aparat jest odpowiedni do ceny, nieprofesjonalny, przeciętne użytkowanie. Ładuję USB-C. Klapy fabryczne chroniące wyświetlacz nie są dobrej jakości, zaleca się jego wymianę. Unijny adapter do ładowania, węgierskie menu jest dostępne. Jest wart swojej ceny.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Dobry telefon, który został dostarczony szybko i bezpiecznie Pięknie opakowane, włączając w to szklany ekran ochraniacz, ładowarka i kabel, przełączanie słuchawek i instrukcji. Łatwy zestaw, w tym krok po kroku przewodnik do transferu aplikacji z poprzedniego telefonu bezprzewodowo i innych danych z mojego konta Google. Nieco większy i na pewno cięższy niż się spodziewałem, ale solidna konstrukcja, która z pewnością powinna być stosowana w ciężkich warunkach. Bardzo zadowolony z telefonu i doskonały stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Ludzie szczerze, kamery pozwoliły mi tego żałować, więc chcę wrócić i wymienić na inne w kieszeni wszystko, co ona mi powie, jak to zrobić

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Wspaniałe narzędzie, niesamowite urządzenie! Solidne, eleganckie, wodoodporne, opancerzone do twardego użytku, szybkie, 6 rano, dużo miejsca do przechowywania. Nadal jestem w trakcie nauki. To było ważne, że przybył bardzo szybko, 20 dni z Chin. Polecam, tylko 108 euro włącznie z wysyłką! W Atenach kosztuje 230!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    To naprawdę duży telefon. Mocny kadłub, rogi odporne na uderzenia. Bateria działa. Kamera jest przeciętna. Pamięć jest wystarczająca. Jasność wyświetlacza jest dobra. Język węgierski to 90%. Pracownik, drugi telefon jest dobry. 6 GB Ram to duża poprawa wydajności. Unijny adapter do pobierania opłat. Ładowarka USB - C.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    To naprawdę duży telefon. Mocny kadłub, rogi odporne na uderzenia. Bateria działa. Kamera jest przeciętna. Pamięć jest wystarczająca. Jasność wyświetlacza jest dobra. Język węgierski to 90%. Pracownik, drugi telefon jest dobry. 6 GB Ram to duża poprawa wydajności. Unijny adapter do pobierania opłat. Ładowarka USB - C.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Najwyższa jakość komórkowa, bardzo solidny aparat o nienagannym wykończeniu, kamera i procesor akumulatorowy są wysokiej jakości.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Szybka dostawa, wysoka jakość za pieniądze, bardzo zadowolona!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    W porównaniu do ceny, jego wydajność jest dobra. GPS szybko znajduje sygnał. Wifi jest dobre. Siła pola jest dobra. Komputer nie widzi telefonu z kablem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Product nice and heavy duty. but delivery very slow at destination.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft125 797
    • Ft23 273
    • Ft40 882
    • Ft40 882
    • Ft81 767
    • Ft28 302
    • Ft75 477
    • Ft119 507
    • Ft100 637
    • Ft50 317
    • Ft103 782
    • Ft50 317
    • Ft72 332
    • Ft94 036
    • Ft15 722
    • Ft12 577
    • Ft69 187
    • Ft4 718