Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(79)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(79)
    • 5 Star(77)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/11/2020

    Witam:) zamówienie 90063199, otrzymane w dniu 19 października 2020 roku w odpowiednim kolorze i dobrze działa, Dziękuję im za dobrą służbę. Dziękuję Łatwe José Luis

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Bardzo ładny wygląd zegarek dobrze wykonany.I warto zapłacić pieniądze kupi ponownie szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Bardzo piękny zegarek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Jest na czas!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Doskonałe i bardzo miłe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Piękne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2020

    Przybyło i wygląda dobrze. Ale to nie działało. Udało mi się wyłączyć tył i przestawić baterię, ale nie dało się go nacisnąć. Miałem to ustawione, ale nie chciało iść. Niestety szyba pękła. Jestem rozczarowana. Byłbym szczęśliwy, gdybyś mógł wymienić zegarek.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2020

    Zegarek jest ładny, szkoda, że dotarł całkowicie zapakowany, nawet bez prostego podręcznika, nie wiem jak to zrobić, nie rozładować się na ramieniu, chciałem zapiąć bransoletkę, ale jak to zrobić?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2020

    Moje zamówienie przybyło za 43 dni. Zegarek jest naprawdę ładny i zaskakująco łatwy do odczytania. Przyzwyczaiłem się do tego w minutę. Nie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Ten zegarek jest bardzo oryginalny i podnieca ciekawość ludzi. Z powodu posiadania 4 pół kwadrans, liczby są małe i potrzebujesz dobrego wzroku lub dobrych okularów. Bransoletka jest elegancka i łatwa do regulacji poprzez stosowanie się do instrukcji. Za tą cenę, nie pozbawiaj się!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 837
    • Ft4 643
    • Ft2 165
    • Ft2 859
    • Ft4 634
    • Ft9 308
    • Ft10 039
    • Ft8 339
    • Ft3 990
    • Ft9 159
    • Ft3 215
    • Ft5 393
    • Ft3 646
    • Ft3 816
    • Ft4 039
    • Ft4 972
    • Ft11 932
    • Ft8 199