Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(72)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(72)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/09/2022

    Jest bardzo dobry i jestem zadowolony z jego jakości w materiale i dlatego, że jest mocny. Możesz naprawdę dobrze z nim skończyć pracę, a ponieważ ma 2 baterie, a jego uchwyty dobrze na dłoni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Niezwykle szybka dostawa! Wygląda na bardzo łatwą w obsłudze, mocną, szybką maszynę. Podczas przylegania do drewnianej drabiny kasowej zawias jest bardzo przydatny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    To dobrze za 42 dolary, które kosztowały mnie z Czech z dwoma bateriami!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2022

    Produkt przybył z kilkoma połamanymi częściami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Excellent saw, saws well. Convenient, you can get to the farthest places, not heavy like big saws, there is enough power. I really like it, I recommend it. Take it, it helps in the work. It is better to choose models with multiple batteries, then you can work for a long time.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2022

    отличная пила! небольшая, компактная, в руке держать удобно! незаменимая вещь когда нужно быстро отпилить какие то ветки или распилить дрова для мангала. супер! мне очень понравилось

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    veio super rápido, bem embalado, e tal e qual o que foi prometido. recomendo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Produkt dotarł zgodnie z planem, a opakowanie było w dobrym stanie. Podobała mi się piła, ponieważ robi usługi przycinania bardzo dobrze, a z dwóch baterii usługa daje więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    /Drogi Sklepie Internetowym! Dziękuję Wam bardzo, bardzo dziękuję! Dlaczego mam widzieć drugą stronę? Zdobyłem pieniądze, ale na rynku była tylko jedna osoba. Kiedy nie był ostatni raz!!! W rzeczywistości, to nie był pierwszy raz! Drodzy Webshopie! Proszę, odpowiedz na moje pytanie! Kiedy otrzymam brakującą baterię? Dostałem paczkę, ale w paczce była tylko jedna bateria. Co nie było fabryczne opakowanie!!!niekompletna wydajność! 1000W Jeden ręczny bezprzewodowy łańcuch elektryczny Piła do drewna Mini Cutter Piła do obróbki drewna Styl: #2 Wtyczka: EU Connector X1 1000W Jeden ręczny bezprzewodowy łańcuch elektryczny Piła do drewna Mini Cutter Piła do obróbki drewna Zamówiłem dwie baterie, jak widać na zdjęciu w zamówieniu. Zapłaciłem za to z góry. Przybył z 1 baterią w paczce! To nie jest oryginalne opakowanie! Nie ma żadnego banknotu! Proszę, przyślij mi drugą baterię. To jest zapłacone! To nie jest w porządku! Z poważaniem:Béla Chorwacka E-mail: horvath-bela@freemail.hu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Ukradłeś mi 52 euro. Stałeś się bogaty? Oczywiście, że już nie kupię od ciebie winorośli.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$53.12
    • US$42.72
    • US$83.99
    • US$73.91
    • US$46.19
    • US$79.99
    • US$164.99
    • US$32.99
    • US$89.99
    • US$68.99
    • US$39.99
    • US$39.99
    • US$52.99
    • US$151.29
    • US$114.99
    • US$43.69
    • US$35.99
    • US$30.99